Severinin novi dečko je iz Konjica!

Severina, Hurem, ramazan, kaos, Severina, Luka Rajić, ljubav, Severina
..., prvu prodavnicu je otvorio u kući djeda nogometaša Darija Šimića, a danas se bogatstvo hrvatskog "kralja mlijeka" procjenjuje na više od 400 milijuna eura!

Da podsjetimo, kako navode hrvatski mediji, nakon raskida sa Milanom Popovićem, Vučkovićeva je utjehu pronašla u zagrljaju još jednog bogataša, i to pravog "kapitalca", budući da je Rajić vlasnik "Lura grupe" u čijem se sklopu nalazi nekoliko kompanija iz Hrvatske i Švicarske.

Rajić je rođen 1964. u Konjicu, a sa obitelji se 1971. preselio u Sesvete kod Zagreba. Kao srednjoškolac je na pijacama prodavao raznu robu, a 1984. se zaposlio kao vozač kamiona u firmi "Dukat", a uporedo je nastavio da trguje cementom i automobilima.

Zatim je iznajmio prostor u kući djeda hrvatskog nogometaša Darija Šimića i tu otvorio svoju prvu samouslugu, a nekoliko ulica dalje i kafić. Prema pisanju "Večernjeg lista", Rajić je odlično zarađivao zbog sve veće inflacije, i 1994. je za 10 milijuna maraka postao većinski vlasnik "Dukata".

U naredne dva desetljeća Rajić je izgradio poslovnu imperiju vrijednu više od 400 milijuna evra, a 1996. se oženio ekonomistkinjom Bornom, sa kojom ima troje djece, Bornu, Luku i Frana. Njih dvoje su se razveli 2006, a tada se pričalo da je Luka bivšoj supruzi isplatio 40 milijuna eura.

Telegraf.rs