Severina: U mladosti sam bila uvjerena da imam krive noge

...promovira album, snima spotove i modne editorijale, a za Tportal je otkrila ima li u planu angažirati se i u politici.

 

- Neću politiku u svoju butigu. Ako se budem angažirala politički, znajte da sam sigurno poludjela - izjavila je te dodala kako ipak ne bi bilo loše da je čelnici političkih kampanja zovu budući da je produkcija njezinog koncerta izuzetno skupa.

Kaže da su za njezinu energiju zaslužni geni. Prokomentirala je i izjavu Miše Kovača koji kaže kako je ona jedna osrednja pjevačica koju zanima samo novac.

- Ja mislim da je Mišo Kovač legenda i da je sve što on kaže istina - rekla je Severina te dodala kako se njezin motiv za bavljenje glazbom nije promijenio od njezine osme godine. Bitno joj je da joj je uz glazbu lijepo i da se zabavlja. Otkrila je i kako to da je u novijim spotovima više razgolićena nego što je bila u mladosti.

- Vjerojatno to ide s godinama. Kad ste mlađi nemate toliko samopouzdanja. Ja sam u 20-tima mislila da imam krive noge i svašta nešto. Samopouzdanje dođe s vremenom - zaključila je Severina koja dok ne radi i ne nastupa odlazi i na tečaj kuhanja.