Severina: Stvarno ne znam čime sam to zaslužila

11.11.2014
1/2

Zahvaljujući ogromnom broju obožavatelja na Fejsu, čak 800 tisuća, Severina je odlučila otvoriti porenuti i Instagram profil. A u znak zahvale svojim fanovima, snimila je video.

Severina je među prvim glazbenicima u regiji prepoznala važnost promocije putem Facebooka, pa su ona i njezin online team Facebook stranicu otvorili još 2008. godine. Približiti se svojim fanovima, pa i medijima željnim aktualnih novosti i fotografija bilo je nešto što je postao imperativ. Upravo iz tih razloga Severina trenutno broji preko 800 tisuća obožavatelja na Facebooku čime je uvjerljivo broj jedan među hrvatskim glazbenicima.

Njezini fanovi zadnjih nekoliko mjeseci ostavljali su joj komentare na Facebooku kako ju žele vidjeti i naInstagramu, društvenoj mreži koja u zadnje vrijeme ima ekspanziju po broju korisnika kako u svijetu, tako i u regiji. Severina je svojim fanovima odlučila ispuniti želju te povodom prelaska brojke od 800.000 Facebook obožavatelja, osim što je snimila pozdravni video, otvorila je i Instagram profil putem kojeg će sada moći komunicirati sa svojom publikom na toj popularnoj društvenoj mreži.

loading...