Severina na Starigrad film festivalu: Na filmu sam gledala samo sebe

Severina, Severina, Severina, trudnoća, beba, Severina, reklama, Slovenija, Severina, milan, nasljedstvo, Severina, ljubav, dečko, Angelina Jolie, Sarajevo, Severina, Severina, koncert, zabrana

- Sve je vezano uz Severinin koncert pred 17 tisuća ljudi u listopadu u beogradskoj „Areni“. Pratio sam je u back stageu, na masaži, zabilježio sam sve, bio sam aktivni sudionik svega što je radila – rekao je Drinovac.

Dokumentarac je prikazan u srijedu navečer u kanjonu na Paklenici, pod zvjezdanim nebom, zbog čega je Severina komentirala da bi to bio idealan ambijent za prikazivanje 3D Avatara. Međutim, ujedno je priznala da je tek u srijedu film pogledala „kako treba“, piše slobodna dalmacija.

- Do sad sam samo na tom filmu gledala samo sebe, kako izgledam, imam li neki prišt negdje na čelu... Tek sad sam shvatila da je dokumentarac odličan, bez patetike prati moj rad, bez dodvoravanja glavnom licu čega obično bude u dokumentarcima. Nismo ništa dogovarali, baš sve je bilo spontano, osim možda dvije, tri scene gdje sam se pravila važna – rekla je Seve, pohvalivši naslov filma.

Projekcija „Kad se pretvorim u Severinu“ pod zvjezdanim nebom oduševila je i režisera i pjevačicu, koja je u četvrtak konstatirala da ju je ambijent Nacionalnog parka Paklenica vratio u djetinjstvo.

- Tada smo u Splitu na Bačvicama imali kino na otvorenom – rekla je Severina, koja na pressici nije djelovala raspoloženo. Tako je i jedno od običnih novinarskih pitanja ostalo bez odgovora, a bila je upitana gdje je trenutačno njezin zaručnik Slavko.

"Do sada nisam snimala dokumetarce"

Jedno od pitanja brojnih novinara za Severinu bilo je da li ona smatra da će dokumentarac „Kad se pretvorim u Severinu“ premašiti gledanost drugih njezinih dokumentaraca.

- Nisam do sada imala dokumentarce – odgovorila je Severina nakon duže šutnje.

Prsten na ruci

Severina je na ruci imala izuzetno veliki prsten u obliku krave. Za prstenčić na drugoj ruci potvrdila je da je to zaručnički.

L.Kalmeta