Severina na Facebooku otkrila stihove nove pjesme: 'Ko me, ko me tjero, da te volim slijepo, da mi, da mi sve tvoje bude sveto..

severina i milan
Otkriveno je i da će se na albumu naći deset pjesama, među kojima i Severinini hitovi "Brad Pitt", "Grad bez ljudi" i "Italiana", koji zajedno imaju više od 50 milijuna pregleda na YouTubeu.

Inače, tekstovi Severininih pjesama, objavljeni na Facebooku, zaintrigirali su brojne obožavatelje, a najviše reakcija izazvala je pjesma "Uzbuna". "Ja ne znam za sebe, tablete ne vrijede, od prvog do prvog ja mislim na tebe", kažu tekstovi u spomenutoj pjesmi.

S obzirom na to da je Milan Popović u vrijeme kada je par bio u idiličnim odnosima u Vojvodini gradio salaš od 2,5 milijuna eura, ostaje nepoznato da li se u pjesmi "Slaba na slabića" naša najpopularnija pjevačica referira na zbivanja u svom privatnom životu.

"Nudili mi pola Novog Sada, Zagreb noću kada kiša pada, nudili mi bosanske doline pored Save, želja da me mine. A ja, slaba na slabića..." Tu su još i pjesme "Dobrodošao u klub" ("Ja vjerovala sam u tvoju priču, da sam jedina u tvome srcu..."), "Tarapana", "Postelja od vina", "Kamen oko vrata", zatim "Tango" koji pjeva u duetu sa Željkom Bebekom, Severinina autorska pjesma "Ostavljena" i druge.

Inače, pretpremijera Severinina novog albuma najavljena je u obliku glazbene slušaonice, koja je zakazana za večeras u zagrebačkom klubu Pepermint.
‘Ko me tjero'

Prošla je i godina,

otkako ne osjećam,

na kruhu i na vodi sam,

samo za te, za te znam

Ko me, ko me tjero,

da te volim slijepo,

da mi, da mi

sve tvoje bude sveto..

izvor: Jutarnji list