Severina će od Milana mjesečno primati 10 tisuća kuna alimentacije i oduzet će mu sina?

Prema pisanju 24 sata, Severna će od Milana Popoviće mjesečno primati najviše 10 tisuća kuna alimentacije, usprkos tome što njegova tvrtka godišnje zaradi čak 6,8 milijardi kuna. Kako je objasnila poznata odvjetnica Dafinka Večerina, u Hrvatskoj se iznos alimentacije ne određuje prema profitu tvrtke roditelja nego prema potrebama djeteta.

Osim toga, dodala je, najviši iznos određen pred hrvatskim sudom je 10 tisuća kuna mjesečno. Unatoč tome što je to običnim smrtnicima vrtoglav iznos, Severina primati poprilično skromniji iznos od slavnih majki iz svjetskog showbizza - primjerice, Katie Holmes od Toma Cruisea za malu Suri prima čak 200 tisuća kuna mjesečno, pišu 24 sata.

Večerina je istaknula da Severina u slučaju da Milan ne vidi dijete duže od tri mjeseca ima pravo zatražiti pred sudom da mu se privremeno oduzmu roditeljska prava. Podatak je to koji je izazvao veliko zanimanje srpskih medija, pa Kurir već najavljuje da "Hrvati Milanu uzimaju sina". Nastavi li Milan ne viđati malenog, a do sada ga, prema Severininim tvrdnjam za Gloriju, nije vidio puna dva mjeseca, možda se ta crna prognoza i ostvari - a 24 sata najavljuju da će se donedavni par uskoro naći na sudu...