Šest ‘zlatnih’ pravila za varanje cure

žene, doba, varanje, popis, seks, prekidanje, hrvatice, ljubavnice, razlozi, hodža, prevara, tinejdžerice, seks, roditelji, seks, prevare, avantura, seks, seks, trudnoća, muškarci, žene, partneri, seks, muškarac, noć, ljubav, pravila, dijeta, seks, savjeti, frajeri, varanje, video, kum, ispovijest, žena, varanje, seks, tehnike, puna kuća, seks, pijanstvo, pozornost, seks, pitanja, odgovori, stvari, krevet, pravila, seks, avantura, muškarci, seks, pogreške, muškarci, žene, seks, prevare, seks, glavobolja, stop, izvlačenje, žene, seks, zapovijedi, seks, žene, seks za jednu noć, preljubnik, anketa, istraživanje, seks, mitovi, istina, zavođenje, koraci, muškarci, žene, žene, seks, zapovijedi, žene, seks, partneri, prekid, fotografija, brisanje, žene, muškarci, zavođenje, žene, varanje, seks, zašto, muškarac žena, seks, pomirenje, čari, krevet, seks, problem, cure, dečko, spavanje, seks, žena, cura, prevara, varanje, pravila, seks, dužina, trikovi, orgazam, gluma, seks prakticira

Pravilo I: Zaboravite lokalne cure!
Koliko vam god sisata konobarica iz lokalnog birca bila napeta ona nikako nije dobra opcija! Ako se upustite u bilo kakav odnos s njom uskoro će se pročuti po kvartu da si samo jedan u nizu koji je pokleknuo. Glasine će kad tad doprijeti do tvoje cure!

Pravilo II: Bez dejtova, poklona…
Zapamti da već imaš curu i iz nekog teško shvatljivog razloga želiš da ta veza potraje barem još neko vrijeme! Zato zaboravi na izlaske, kave ili slične stvari s priležnicom. Naravno, i pokloni su “big no-no”. Da pojednostavimo – zamisli da je ta s kojom varaš curu zapravo banka koju želiš opljačkati s vremena na vrijeme; želiš to učiniti kada ti usfali novaca (tj. prijebe ti se), bez ostavljanja tragova. Jasno?

Nikada se nemoj dati nagovoriti da se nakon seksa prespavate jedno kod drugog ili da se još malo mazite. Već imaš curu i ona će ti pružiti dovoljno tih sranja, a tebi je na dušu kako ćeš se osjećati pri tome.

Pravilo III: Ne varajte s gaborima!
Usprkos svim mjerama opreza uvijek može nešto krenuti po zlu i tvoja nevjera bit će otkrivena. Ako se stvari krenu odvijati tim smjerom sigurno ne želiš da se pročuje kako se pola godine trošiš s razrokom Milankom iz Mlinara. Sisata konobarica koju su već svi pregazili sada se već čini kao bolja opcija. Samo da nije iz lokalne birtije.

Pravilo IV: Mora biti dobra u krevetu!
Vrlo bitno pravilo! Nemojte dozvolite da se i s ljubavnicom date uhvatiti u kolotečinu monotonog seksa od kojeg je i mlaćenje majmuna u kupaoni na plus 35 zanimljivija razbibriga.
Ako je već seks s curom postao dosadan onaj s kojom je varate mora biti savršen! Pronađite onu koja će bez pogovora ispunjavati sve vaše želje i fantazije. Često muškarci u vezama jednostavno s partnericom ne žele raditi neke stvari iako ih neopisivo pale. Ako možda oni i bi, često je cura ta koja ima nešto protiv. Ukratko, ona sa strane mora ti dozvoljavati baš sve, mora biti porno zvijezda kad je seks u pitanju.

Pravilo V: Brišite sve tragove!
Zamislite da je vaša cura Horatio kojem treba otežati posao na sve moguće načine! Svaki poziv ili poruku koju primite bilo da se radi o SMS-u, Facebooku ili nekom drugom kanalu treba smjesta izbrisati za sva vremena.

Pravilo VI: Ne hvalite se i ne pričajte okolo!
Ne pričajte ništa nikome! Možda najbitnije pravilo od svih do sada! Budite oprezni da vam ne izleti nešto kad cugate s frendovima. Uvijek će se pronaći jedan papak koji sve mora ispričati svojoj curi, jer je njihova veza jednostavno takva – nemaju tajni, sve si govore. Barem on jadan tako misli.

Držite se momci ovih pravila i dobro će vam biti u vezi i izvan nje! Sretno! Naravno, odričemo se svake odgovornosti ako članak neku vjernu i mirnu dušicu potakne na malo šaranja okolo.

Izvor: macho.hr