Šest tipova muškaraca koje morate ostaviti

Evo znakova koje ne smijete ignorirati ne želite li završiti slomljenog srca koje ćete liječiti mjesecima ili čak godinama.

1. Onaj koji nije proslavio vaš rođendan s vama

Bez obzira na to jeste li organizirali malu zabavu za prijatelje u baru ili odlučili rođendan provesti kod kuće gledajući filmove iz osamdesetih, muškarac s kojim hodate trebao bi biti tamo. Osim ako ne živi jako daleko ili je spriječen poslovnim obvezama, postoji vrlo malo opravdanja zašto se nije pojavio. Kada slavite rođendan, godišnjicu ili Valentinovo, on bi trebao željeti provesti vrijeme s vama. Ako ga nema, možda je bolje da vas nema za njega.

2. Onaj koji kaže: "Sada ne možemo biti zajedno"

Svi smo to prošli, vjerojatno i naše mame i bake. Upoznali ste nevjerojatnog muškarca, ne možete vjerovati koliko vas dvoje dijelite zajedničkih interesa, oduševljeni ste kako se osjećate ugodno i prirodno kad ste pored njega. Nikada se ne svađate, No, nakon nekog vremena, baš kad ste zaključili da je on Onaj Pravi, idilu uništava hladno i nemilosrdno izgovarajući kako više ne možete biti zajedno.

Možda će izgovoriti da mu se javila bivša, pa mora raščistiti stvari sam sa sobom, možda će reći da se mora koncentrirati na karijeru i samo od vas traži da budete strpljivi. Nekoliko mjeseci će proći, a vi ćete i dalji biti u vašoj uzvišenoj misiji čekanja. Možda će vas ponekad nazvati usred noći i past će senzacionalan seks. Onda ćete shvatiti da je bilo normalno što se nikada niste svađali jer se on pred vama nikada nije otvorio i nikada ga niste imali prilike upoznati. Napokon će vam biti dosta i predložit ćete da svako krene svojim putem. On će se složiti, a onda vas opet za mjesec dana nazvati. Ciklus ponovno počinje. Prekinite to! Odmah!

3. Onaj koji je bolesno ljubomoran

Scenarij: kupili ste novu haljinu i izlazite s prijateljicama. Haljina ima, treba li napomenuti, malo dublji izrez. Ako je prva reakcija vašeg muškarca da vas zamoli da ne nosite tu haljinu ili prijedlog da možda dodate vestu, onda je to jedna stvar. Ali, ako on viče na vas i tjera vas da se osjećate loše problem je puno veći. Pogotovo ako vas počne nazivati pogrdnim imenima ili optuživati za varanje. Važno je razlikovati te dvije stvari: ako se vaš muškarac osjeća neugodno zbog garderobe koju nosite, možda biste ga trebali barem saslušati. Ali, ako se uz njegova komentare bojite i on vam prijeti, vrijeme je da mu date nogu.

4. Onaj koji vas nikada ne izvodi na pravi spoj

Ne radi se o novcu, bili biste sretni i s običnom šetnjom. To je onaj muškarac koji vas poziva samo u svoj stan ili neko svoje tajno mjesto. To je onaj koji nikada ne dolazi po vas i onaj koji vas nikada ne vodi u kino. Čak ni na film koji želi pogledati. Vrijeme provodite isključivo u njegovom stanu. Njegove SMS poruke arhivirate ne biste li prijateljicama dokazali da on ipak postoji. Hm, znate već i sami da možete bolje.

5. Onaj koji je puno stariji od vas i odbija provoditi vrijeme s vašim prijateljima ili obitelji, ali ima isti ukus u glazbi ili onaj koji bi bio stvarno super dečko samo kad bi prestao piti, završio fakultet i otišao na razgovor za posao koji mu je prije šest mjeseci dogovorio njegov ujak. To nije muškarac za vas, to je luzer.

6. Onaj koji je neugodan prema svima osim prema vama

Znate na koga mislimo, zar ne? On je momak s kojim ste upravo prohodali i za kojeg vam svi govore da je hodajuća katastrofa. Onaj koji nema bliskih prijatelja, ali ima bezbroj bivših cura koje stalno napušta. Osim vas.

Vi uživate u osjećaju da ste posebni, ali taj će vas tip ostaviti prije ili kasnije kad pronađe novi plijen.

Tportal.hr