Šest oblika ženskog tijela koje muškarci obožavaju

prostitucija, gimnastičarka, Rumunjska, žene, muškarac žena, muškarci, tijelo
1. Naglašena stražnjica i bokovi
Pravi primjer svakako je Jennifer Lopez. Žene su oduvijek imale naglašene stražnjice i to se smatralo pravim adutom, a seksi zvijezda je napokon stala na kraj modernim koščatim američkim guzama i s ponosom pokazala što znače seksi obline.
Muškarci vole ženske stražnjice i smatraju ih neodoljivim, posebno dok se elegantno njišu u hodu. Ako ste ponosna vlasnica naglašene stražnjice, iskoristite je kao svoj glavni adut.

"Muškarci vole da njihove partnerice izgledaju krhko kako bi ih mogli zaštititi i brinuti se o njima"

2. Bujno poprsje
Kada je riječ o bujnim grudima tu doista nema greške. Još uvijek nije objašnjeno što je to muškarcima toliko privlačno kod velikih grudi.
Je li to zbog njihove multifunkcionalnosti koja uključuje hranu dojenčadi, toplo mjesto za drijemanje i seksualni užitak ili ipak postoji nešto što je duboko urezano u mušku psihu te ih dovodi do ludila?
Spadate li i vi kao Salma Hayek i Katy Perry u skupinu C ili D košarica, iskoristite svoj vrhunski adut za koji bi neke žene žene dale nekoliko mjesečnih plaća.

3. Sitne džepne Venere
Žene sitne tjelesne građe i nižeg rasta imaju jednu veliku prednost, a to je da se mogu zabavljati s muškarcima različitih visina.
Muškarci ih opisuju kao prelijepe i seksi, a dokaz su mini ljepotice Eva Longoria i Shakira. U čemu je trik? Takvi muškarci vole da njihove partnerice izgledaju mladenački, ali i krhko kako bi ih mogli zaštititi i brinuti se o njima.
Kažu kako najvrjednije stvari dolaze u malim dozama pa ako spadate u ovu skupinu iskoristite svoj šarm i oborite ih s nogu.

4. Vitke i visoke manekenke
Visoke, mršave i lijepe žene često se žale kako ne mogu naći dečka. Možda zato što ih se muškarci jednostavno boje, ali i s razlogom.
Takozvani 'supermodeli' malih grudi i blagih oblina se trenutno zauzimaju najvišu poziciju na ljestvici žena s kojima bi muškarci htjeli provoditi vrijeme.
Pripadnice ove sretne skupine doista mogu birati što jako dobro znaju i Eva Mendes, Naomi Campbell i Cindy Crawford. Ako ste i vi jedna od njih, pripazite da ne postanete previše izbirljive.

"Imate li velike grudi, široke bokove i stražnjicu za ponos, znači da imate sve što pali maštu većine muškaraca"

5. Bujne i raskošne žene
Imate li velike grudi, široke bokove i stražnjicu za ponos, znači da imate sve što pali maštu većine muškaraca i prava ste sretnica. Svi atributi na jednom mjestu pun su pogodak, a odličan primjer su seks bombe Christina Hendricks i Kim Kardashian.
Ne sramite se svojih oblina već ih iskoristite kao pravo oružje koje će vam dati moć i kontrolu kakvu niste ni sanjali da posjedujete. Samo budite umjereni jer ako pokažete sve, neće ostati ništa za maštanja i žudnju.

6. Vitke sportašice
Djevojke sportske građe imaju uske bokove i male grudi, ali i čvrstu stražnjicu te opasne trbušnjake koji ostavljaju muškarce bez daha, ali im i tjeraju strah u kosti.
Žene ovog tipa zrače energijom i snagom, ali i elegancijom što također može biti pravo seksualno oružje.
Ne zamarajte se dekolteom, već naglasite svoje vitko atletsko tijelo, a pravi primjer neka vam budu Cameron Diaz i Charlize Theron koje ponosno pokazuju svoju sportsku figuru.
No bez obzira u koju skupinu spadate važno je naučiti voljeti svoje tijelo sa svim manama i vrlinama što će se odraziti i na vaše samopouzdanje. Ako se ponašate kao da ste najseksepilnija žena u prostoriji, vjerujte muškarci će to i primijetiti.

Izvor: zadovoljna.hr