Šest grešaka koje žene čine u vezama!

žena, varanje, muškarac žena, muškarac žena, veze, žena, love, sex, veza, ljubav, veza, sex, partneri, ljubav, veza, prekid, frajeri, bježanje, veze, prekid, srce, žene, nevjera, prekid, veza, Facebook, veze, raskid, veza, raskid, način, žene, muškarci, veza, misli, muškarci, žene, maloljetnici, brakovi, raskid, žene, varanje, razlozi, prekid veze, žene, muškarci, veze, pogreške, veza, stariji muškarac, žena, žene, greške, veze, sitnice, prekid, veza, žene, Facebook socijalna mreža, usamljenost, žene, veze, greške, Facebook socijalna mreža, razvod, internet, otkriće, partneri, žene, muškarci, zločasti dečki, veze, muškarci, žene, prekidi, prekid, dobro jesti, veza, veza, ljubav, prekid, životne lekcije, prekid, veza, tajne, prijateljice, najbolja prijateljica, prekid, prekidi, prekid veze

Nekada žene nesvjesno izvlače ono najgore iz muškarca kojeg vole i to vlastitim postupcima. Kako?

1. Žene žrtvuju ono što jesu i muškarca stavljaju na prvo mjesto

Da li ste od sebe otjerale sve prijatelje s kojima se vaš partner nije slagao ili okrenule leđa nekom tko vam je značio samo iz straha da ćete ostati bez ljubavi svog izabranika?

Znajte da ste napravile pogrešku. Neki muškarci su nesigurni u sebe i zato vam pokušavaju presjeći sve linije potpore od ljudi koji vas vole. Kada budete usamljenije, onda ćete više ovisiti o njegovoj ljubavi i praštati mu pogreške.

Također, vaša veza postat će izolirana od negativnih kritika bliskih ljudi, jer nećete imati nikog s kim biste mogle podijeliti brigu.

Zato zapamtite da svaki put kada se odreknete prijatelja ili člana obitelji zbog muškarca, vi gubite dio sebe. Što više sebe žrtvujete, manje će vas ostati i na posljetku ćete biti potpuno prazni.

U pokušaju da se prilagodite čovjeku do kojeg vam je stalo, izgubit ćete svoju suštinu. Taj gubitak obično je praćen bijesom, depresijom i niskim samopouzdanjem. Zbog toga same morate procijeniti kada je vrijeme da kažete "dosta!".

2. Krijete svoju izuzetnost

Da li obično umanjujete svoj značaj pred čovjekom kojeg volite? Da li teško prihvaćate komplimente ili ih uopće i ne dobivate? Da li često potencirate činjenicu da sebe ne volite baš naročito?

Neke žene kriju vlastitu kompetentnost misleći da će ih muškarci više voljeti ako budu "skromne". Činjenica je, međutim, da muškarce privlače žene sa samopouzdanjem, a ne one koje su slabe.

Oni se dive ženama koje cijene sebe.

3. Prepuštanje moći muškarcu

Neke žene žrtvuju samopoštovanje i dostojanstvo kako bi ih muškarac volio. Da li se ponašate kao samouvjerena i moćna osoba na poslu ili s prijateljima, a to ne činite u društvu partnera?

Osjećate li se nesigurno ili neugodno kada vas on zbog nečeg kritizira? Jedna od najvećih pogrešaka koje žene mogu učiniti je da muškarca nagrađuju kada ih on loše tretira.

Zato svaki put kada mu prepustite moć i dozvolite da se prema vama ponaša ružno, gubite poštovanje i ljubav prema sebi. Mnoge žene nisu naviknute da ih netko tretira s poštovanjem i ne misle da zaslužuju biti voljene.

Povratite moć u svoje ruke i provjerite da će vas muškarac puno više cijeniti.

4. Ponašate se prema njemu kao majka

Ispitujete li ga stalno o njegovim obvezama, podsjećate da mora jesti, toplo se oblačiti ili popiti lijek? Ako to neprestano činite, vjerojatno svog muškarca tretirate kao dijete.

Mislite da on ne može se samostalno brinuti o sebi i da bez vas ne bi mogao funkcionirati. Ako o njemu mislite kao o dječaku, on će se tako i ponašati. Sve dok mislite da ne može ništa uraditi sam, to će tako ostati.

5. Ponašate se kao djevojčica kako biste dobili ono što želite

Kada se ponašate kao dijete i tako privlačite pažnju, zapravo pokušavate muškarcu uliti lažno samopouzdanje. Ako često glumite da ste povrijeđene, plačete ili se durite kada ste ljute ili se pretvarate da ste zbunjene, on će se možda osjećati snažnim, ali vas neće poštovati.

Oni će vas tretirati baš kao djevojčicu, a ne ženu. To znači da ćete dobivati ​​i manje pažnje i strasti. Za neke muškarce to može biti čak i prevelika obaveza, jer nisu svi spremni biti nečiji vječni spasitelj.

6. Zaljubljujete se u muškarce "s potencijalom"

Očekujete li da ćete pronaći muškarca kojemu ste potrebni i usmjeravate pažnju i energiju kako biste mu "pomogli", "spasili ga", "popravili"?

Dajete im vrijeme, ljubav, savjete, novac i kada konačno izvučete ono najbolje iz njih, ponosni ste na sebe. Ako to činite, vi se ne zaljubljujete u tog muškarca, nego u njegov potencijal. Vi zapravo i niste u vezi, nego "radite na vašem projektu".

Zdrava veza s muškarcem znači da ga volite zbog onoga što je on trenutno, a ne zbog onog što može biti sutra.

portaloko.hr