Šest dodira kojima ćete ga izluditi

dodiri, seks, žene
Zaboravite ustaljeno milovanje gore-dolje i već danas iznenadite svog muškarca i probajte mu novim pokretima pružiti užitak kakav još nije osjetio, piše zadovoljna.hr.

1. Lagano udarajte jagodicama prstiju gore-dolje po njegovom spolovilu kao da svirate klavir jednom rukom. To pospješuje dotok krvi u spužvasto tkivo penisa što će partneru pomoći da postigne dugotrajnu erekciju.

2. Milujte ga tako da kožu zaglađujete prema dolje što će je učiniti zategnutom te će vašem dodiru izložiti više najosjetljivijih završetaka živaca. Zatim drugom rukom primite glavić i klizite po njemu gore-dolje. Upotrijebite kapljicu lubrikanta kako ne biste nadražili osjetljvu kožu.

3. Stavite njegovo spolovilo između vaših otvorenih dlanova i koristeći ruke poput reketa za ping-pong vrlo lagano ga bacajte naprijed-nazad. Brzi dodiri djelovat će osnažujuće i pojačat će cirkulaciju prema površini kože.

4. Napravite znak O.K. oko glavića i polagano prstima idite prema korijenu spolovila, a s drugom rukom odmah krenite raditi taj isti pokret pa opet s prvom rukom krenite od vrha. Ponavljajte nekoliko puta, a onda promijenite smjer (od korijena prema glaviću) kako biste ga još više uzbudili.

5. U jednu stisnutu šaku primite donji dio spolovila, a u drugu gornji (obje ruke trebale bi biti namazane s malo lubrikanta), a zatim lagano okrećite ruke u suprotnim smjerovima kao da cijedite mokro rublje.

6. Pomoću palca i kažiprsta napravite prsten oko korijena spolovila i nježno stišćite krečući se prema vrhu.

Na ovaj način vaši prsti postaju ljudski prsten za penis koji pomaže da se krv zadrži u spolnom udu i poveća užitak, a kombinacija pritisaka održat će vašeg partnera živahnim.