Šerbedžija: Ceca je imala 17 godina - pokazala je raskoš u svim scenama!

...novog filma, no rado se za intervju za časopis Hello prisjetio suradnje s tada maloljetnom pjevačicom koja je tek počela sebi utirati estradni put - Cecom Svetlanom Ražnatović.

- Kada smo snimali "Nečistu krv", Ceca je imala sedamnaest godina i bila je veoma simpatična i zanimljiva djevojka. Izvedbom pjesama koje se mogu čuti u filmu pokazala je da je izvrsna pjevačica, ali se odlično pokazala i kao glumica. Vidjelo se da ima talenta. Dobro se snašla u svim scenama. Tada sam je vidio prvi, ali i zadnji put - rekao je Rade.

Redatelj Stojan Stojčić je svojevremeno izjavio da je Cecu angažirao po preporuci, ali da nije pogriješio jer se odlično snašla u svim glumačkim zadacima i da je bio iznenađen talentom koji je pokazala.

- Kada sam počeo casting za "Nečistu krv", netko mi je preporučio Cecu, za koju su rekli da je talentirana i da hoće polagati prijamni ispit za Akademiju. Bila je nevjerojatno prirodna. Zvao sam je na jedno probno snimanje u Vranju i već je tu pokazala da je pravi partner Šerbedžiji i Ljubi Tadiću. Da je upisala Akademiju, imala bi karijeru kao Olivera Katarina - izjavio je tada Stojčić.