Seksi potezi za sva raspoloženja - od sramežljivog do perverznog

Srećom, postoji mnogo seksi ideja za različita emocionalna stanja. Dakle, samo naprijed, isprobajte sve!

Želite se maziti

Raspoloženi ste za nježnost? Lezite s glavom na njegovim prsima i prstima mu ispišite neku poruku, recimo „Tako sam sretna!" ili „Baš si mi zgodan". On neka vam uzvrati svojom porukom na vašim leđima.

Osjećate se seksi

Kosa vam je savršena i obukli ste omiljene traperice koje vam savršeno stoje: sad je vrijeme da se pokažete. Opkoračite ga dok leži na leđima i nagnite se naprijed i oslonite na laktove iznad njegove glave. Tako će imati prekrasan pogled na vas i vaše seksi tijelo.

Sramežljivo

Ne osjećate se baš previše seksi? Odlično vrijeme da obučete onu svoju seksi haljinicu, pomaknete gaćice u stranu i sjednete na njega. Nemojte ni njemu dozvoliti da se potpuno skine.

Zločesto

Dok se vozite u autu ili gledate film u kinu, uzmite mu ruku i stavite je polako ispod svoje majice i nasmijte mu se zavodljivo tako da zna što ga čeka kad stignete kući.

Ludo

Doggie style - ispred prozora! - zasigurno će potaknuti vašu divlju, egzibionističku stranu. Doslovno ćete zapaliti situaciju!

Voajerski

Tražite ga da se dira dok ga gledate. Jako je seksi vidjeti partnera kako gubi potpunu kontrolu dok mu vi naređujete.
Lijeno

Organizirajte pizza piknik u krevetu. TV zabranjen. Pustite seksi pjesme, sjednite jedno nasuprot drugome kao što biste u restoranu. Servirajte pizzu na tanjurima, uzmite vino i ne bojte se uprljati.

Eksperimentalno

Vruće-hladno: izmjenjujte senzacije da povećate napetost. Nemojte mu otkriti koje su vam namjere nego ga iznenadite. Svežite mu oči, a zatim on vama i ljubite se međusobno po osjetljivim mjestima kao što su bradavice, vrat, unutarnja strana bedara. Koristite i kockice leda za bolji doživljaj.

Romantično

Ugasite svjetla, upalite svijeće i prepustite se masaži. Masaža ispušta hormon oksitocin koji će pomoći da se još više povežete.

Razigrano

Znamo da možda zvuči čudno, ali poslušajte: hrvanje s vašim dečkom može biti jako zabavno i seksi. Guranje i trljanje jedno uz drugo totalno će raspaliti vatru.

Pokorno

Recite mu da vam sveže ruke iza vaših leđa ili na uzglavlje kreveta svilenom maramom prije nego što vas krene oralno zadovoljavati.

Oslobađanje stresa

Orgazam vas oslobađa napetosti. Nakon napornog dana na poslu, privucite svog dečka bliže i šapnite mu na uho: „Sve što želim je da me dovedeš do orgazma!" Kad postoji problem, muškarci ga vole riješiti.

Opušteno

Uskočite u toplu pjenušavu kupku zajedno s partnerom. Sjednite mu između nogu okrenuti leđima. Na taj način on vas može obuhvatiti rukama i nježno masirati gdje god poželite.

Strpljivo

Pokušajte seks s odgađanjem orgazama. Dovedite se do ruba, a onda se zaustavite. Ne radite ništa najmanje 30 sekundi. Zatim nastavite i ponovite 2-3 puta.

Velikodušno

Ponekad ste raspoloženi samo za pružanje zadovoljstva, ne i za primanje. Kad se osjećate tako, recite mu da legne na leđa i opusti se, zatim mu stavite kondom i sjednite na njega. Nakon nekoliko minuta, skinite kondom i nastavite bez njega.

Ambiciozno

Simultani orgazam - nije ga lako postići, ali kad uspijete, osjećaj je neprocjenjiv! Pokušajte pozu 69 ležeći na stranu okrenuti jedno prema drugome. Položaj je udoban jer se nećete morati puno pomicati i bit ćete opušteni cijelo vrijeme.

Kinky

Pokušajte s igranjem uloga. Lakše se uživjeti u ulogu ako ne izgledate kao inače, pa ga dočekajte na vratima s perikom na glavi. Noć odmah postaje mnogo zanimljivija.

Izvor: cosmopolitan.hr