Seksi kućne čarolije

Nećete morati daleko tražiti jer se ono nalazi upravo u vašem domu. Otkrivamo vam sedam svakodnevnih predmeta koji se nalaze u skoro svakom kućanstvu, a mogu vam poslužiti kao seksualna igračka.
1. Tuš

Počet ćemo s onom već poznatom seksualnim pomagalom koje se nalazi u kupaonici. Glava tuša igračka je za ‘početnike', kažu liječnica Victoria Zrdok Wilson i njezin suprug John Wilson, autori knjige ‘The 30-Day Sex Solution'. Ovo uobičajeno sredstvo koje koristimo prilikom tuširanja kombinira masažu s ugodnom temperaturom vode, a uživanje je veće kod onih naprednijih tuševa s podesivom glavom koji nude još veći izbor stimulacije. Parovi se njime mogu igrati odvojeno ili zajedno u mokrom i vrućem klinču iza zavjese za tuširanje.

2. Šalovi i kravate

Začin za vaš seksualni život možda se nalazi na dnu vaše ladice s modnim dodacima. Pokrijte oči svome muškarcu sa šalom koji će zamijeniti razne poveze koje možete kupiti u sex shopovima, preporučuje Rachel Venning, autorica knjige ‘Moregasm: Babeland's Guide to Mind-Blowing Sex'. Umjesto šala možete iskoristiti traku na kućnom ogrtaču ili njegove kravate. Povez na očima isključuje mu osjetilo vida na pojačava onda druga.

3. Mobitel

Mobiteli već odavno nisu samo za pozive i slanje poruka, a u slučaju nužde mogu poslužiti kao seksualna igračka. Namjestite ga na vibraciju, a vaš partner neka na svome mobitelu stisne redial na vaš broj. Sami ste? Ako imate iPhone možete skinuti aplikaciju za ‘solo igračice'. Uz MyVibe by MyPleasure vi imate kontrolu nad upravljanjem vibracijama, od kratkih i brzih do dugih i sporijih.

4. Vodica za ispiranje usta

Proizvodi s mentom poput vodice za ispiranje usta, bombona ili sprejeva ne služe samo za osvježavanje vašeg daha. Pepermint potiče cirkulaciju i povećava protok krvi, što rezultira većim seksualnim užitkom. Uz to ovo će vam pomagalo iz kućanstva pomoći prilikom oralnog seksa, pružajući vašem partneru, hladnu, škakljajuću senzaciju. Oprez: Vodicu koristite prije odnosa jer ako ju koristite tijekom njezin sastav može bolno utjecati na nježnu kožu genitalija.

5. Perilica rublja

Nedjeljni kućni poslovi nikada više neće biti dosadni kada vi i vaš partner otkrite seks na perilici rublja. Uzbuđenje koja pruža ovaj treskajući kućni aparat može se činiti kao još jedna bapska priča, no vrijedi pokušati, zar ne? Iako efekti perilice rublja možda nisu dovoljni kako bi postigli orgazam, njezina toplina i vibracije svakako će vam u tome pomoći.

6. Špatule, pjenjače i kuhinjski kistovi

Dovedite kuhinju u spavaću sobu i možda skuhate nešto bolje od onog vašeg orgazmičkog deserta koji svi hvale. Kuhinjski kist može vam poslužiti za glađenje osjetljivih područja. Možete ga staviti prvo pod hladnu ili toplu vodu za dodatnu ugodu. Za one koji vole malo grublju igru, iz kuhinjskih ladica izvucite špatulu ili pjenjaču za lagano pljuskanje po stražnjici.

7. Gumeni bomboni

Ova igračkica bit će najdraža svim sladokuscima, pa ako trenutno nemate ovakve gumene bombone kod kuće svako ih ubuduće uvijek imajte spremne u špajzi. Navucite gumeni bombon u obliku prstena na penis vašeg partnera tijekom oralnog seksa. Prsten za penis kao seksualna igračka zaustavlja krv u spolovilu stvarajući ugodni pritisak. Dok vi grickate i ližete finu poslasticu zadovoljavate sebe i vašeg partnera. Ovu igračku ipak držite podalje od vaginalnog otvora kako bi izbjegli bilo kakvu infekciju.


Izvor: she.hr