Seksala sam se s dva bivša dečka jer s mužem ne mogu ostati trudna

žene, doba, varanje, popis, seks, prekidanje, hrvatice, ljubavnice, razlozi, hodža, prevara, tinejdžerice, seks, roditelji, seks, prevare, avantura, seks, seks, trudnoća, muškarci, žene, partneri, seks, muškarac, noć, ljubav, pravila, dijeta, seks, savjeti, frajeri, varanje, video, kum, ispovijest, žena, varanje, seks, tehnike, puna kuća, seks, pijanstvo, pozornost, seks, pitanja, odgovori, stvari, krevet, pravila, seks, avantura, muškarci, seks, pogreške, muškarci, žene, seks, prevare, seks, glavobolja, stop, izvlačenje, žene, seks, zapovijedi, seks, žene, seks za jednu noć, preljubnik, anketa, istraživanje, seks, mitovi, istina, zavođenje, koraci, muškarci, žene, žene, seks, zapovijedi, žene, seks, partneri, prekid, fotografija, brisanje, žene, muškarci, zavođenje, žene, varanje, seks, zašto, muškarac žena, seks, pomirenje, čari, krevet, seks, problem, cure, dečko, spavanje, seks, žena, cura, prevara, varanje, pravila, seks, dužina, trikovi, orgazam, gluma, seks prakticira
Uvjerena je da je to podsvjesna reakcija na činjenicu da sa suprugom ne može začeti dijete pa je zamolila kolumnisticu britanskog Suna da joj pomogne.
Njeno pismo prenosimo u cijelosti.

"Draga Deidre,

seksala sam se s dva bivša dečka jer sam iziritirana činjenicom da s mužem ne mogu imati djecu. Sretno sa, udana i majka sam dvogodišnje djevojčice iz prijašnje veze. Moj muž ima 32 godine i radi kao mehaničar, a meni je 29 i instruktorica sam joge. Upoznala sam ga kad je ušetao u moj studio tražeći teretanu. Popričali smo na recepciji nakon završetka mog sata i ostalo je povijest.

On voli djecu i odmah je zavolio moju kćer. Uselio se k nama nakon tri mjeseca, a dvije godine kasnije smo se vjenčali. Pokušavali smo dobiti svoje dijete, no ništa se nije događalo. Otišli smo u kliniku za neplodnost i utvrdili da su njegovi spermiji spori. Bio je tužan zbog toga, kao i ja, no pokušavala sam to skriti.

Jedne večeri izašla sam s prijateljicama i srela bivšeg dečka koji ima dvoje djece. On ima 29 godina i još uvijek ima onaj sjaj u oku. Plesali smo i popili par pića, a kad smo izašli popušiti cigaretu, otišli smo do njegovog automobila i poseksali se na stražnjem sjedalu bez zaštite. Ne znam što mi je bilo.

Potom sam otišla na proslavu 30. rođendana prijateljice i netko me potapšao po ramenu u klubu. Bio je to otac moje curice. Dugo smo pričali i priznao mi je da još uvijek osjeća nešto prema meni. Otišli smo van, ljubili se, a potom se poseksali u uličici. Bilo je dobro osjećati se željenom. Bilo je uzbudljivo, no nije mi značilo ništa.

Mislim da sam htjela ostati trudna, kao da bi to riješilo moje probleme. Osjećam krivnju zbog tog što se dogodilo, a mog muža bi ubilo da to sazna. Osjećam se autodestruktivno i mislim da sam sve iznevjerila.

Deidre joj je odgovorila:

"Potreba za začećem je veoma jaka i teško je kad se ne ostvari. Žene su stoljećima znale zastraniti kako bi riješile problem neplodnosti, no trudnoća na taj način samo bi vam zakomplicirala dodatno život.

Važno je da naučite nešto iz toga.

Obnovite vezu s mužem prisjećajući se zašto ste se udali za njega, vratite se zabavnom seksualnom životu punom ljubavi, umjesto da se brinete cijelo vrijeme hoćete li zatrudnjeti. Kad budete spremni, postoje načini kako potpomoći začeće kad su spermiji spori.

Index.hr