SEKS NA PRVOM SPOJU: Dobri razlozi da na prvom izlasku završite u krevetu (ili pored njega)

impotencija, sexy, sex, zdravlje, sex, sex, sex, sex, sifilis, sex, sex, sex, seks, mrak, ljubav, seks, predigra, seks, debeljuce, seks, bol, seks, znanost, seks, plaža, uhićenje, seks, okidači, strast, analni seks, seks, savjeti, orgazam, seks, seks, orgazam, zadovoljstvo, seks, poze, krevet, seks, fenomen, ljubavnik, pažnja, veze, seks, krevet, partneri, žena, orgazam, seks, seks, orgazam, muškarac žena, muškarci, seks, orgazam, seks, škola, orgazam, seks, raspoloženje, seks, ubojstvo, seks, krikovi, seks, pitanja, odgovori, rekordi, seks, razum, načini, seks, seks, znojenje, seks, stvari, seks ljubav, sex orgazam, svršavanje, predigra, užitak, seksualni čin, doživljavanje istovremenog vrhunca, Jača imunitet, seks ljubav, seks, ublažava bol, Čini vas sretnim, Smanjuje anksioznost, seks navike, maraton, ljubav, seks navike, partnerica, način, seks navike, suprug, supruga, mastrubacija, ljubav, seks u dvoje, seksualno aktivan, seks u dvoje, poze, cure, seks prakticiranje, spolni odnosi, par

Ipak, postoje sumnje u te tvrdnje jer zašto bi to bilo loše? Živimo u drugačijem svijetu od naših baka pa i mama, vremena se mjenjaju. Dosta vam je vaganja - potrošiti se ili e na prvom dejtu? Evo nekoliko razloga koji će vas potaknuti na brže i bezbolije traženje odgovora.

Nije istina da će vas frajer manje cijeniti

Uvijek postoje oni'tvrdi ili ‘s brda sišli' koji će takav potez osuditi, ali što onda uopće o njima misliti? Ako frajer poteže seks na prvom spoju, a onda ga osuđuje, pokazuje koliko je licemjeran i jadan - takav frajer vam uopće ne treba. Istraživanja pokazuju da čak 68% frajera seks na prvom spoju ne smatra činom kojim se cura ponižava i ‘snižava cijenu'. Želite li zaista povaliti komada na prvom izlasku, napravite to jer to želite. Također, ne mojte se ustručavati jer mislite da će vas možda popljuvati.

Tražit će još

Znamo svi da frajeri žive za seks. Čak i ako ne bude najbolji ikad, ispadne li seks dobar, o da, tražit će on još. Hoće li se vaše trošenje pretvoriti u ludu ljubavnu vezu ovisi o vama. Budete li se družili samo radi seksa, sigurno neće, ali ni to nije loša veza, a ako se između seks avantura počnete odlično slagati u stvarnom svijetu, dobili ste što ste htjeli.

Kemija je kemija

Zašto sebi uskratiti zadovoljstvo da se nađete u krevetu sa zgodnim komadom od kojeg vam trepere čak i nožni prsti? Možda ćete naknadno shvatiti da i nije neki materijal za vezu, no seks je zdrav (kad se propisno zaštitite), zabavan i odličan način da se u kratkom vremenu osjećate dobro. Ako padate jedno na drugo, padat ćete i nakon sedme ševe.

Pustolovina

Samo jednom se živi i neke stvari jednostavno treba iskusiti. Da, među njima spada i seks na prvom spoju. To zaista može biti vrlo stimulativno ne samo za nastavak druženja već i za one dane kada ćete biti sami.

Jednostavno si pašete u svakom pogledu

Moguće je skužiti odmah na prvu da vam netko leži kao kap vode na dlanu, a i vi njemu. Dobar seks je važan za vezu, a to je prilika da skužite pašete li si i u ležečem položaju.

Morate se poševiti i to jako

Ima dana, perioda kad bi se podali čak i osobi koju ne volite najviše, ali vam je tako seksi i trebate taj seks. Zašto ne, uvijek ga nakon nekog vremena možete nogirati :-). Ponekad zaista samo trebate malo hrane za ego i zašto ne napraviti nešto seksualno što će vam podići samopouzdanje.

elitedaily.com/net.hr