Seks na javnom mjestu – prijedlozi i savjeti

Ako s partnerom provodite sate vježbajući, zašto si nakon uobičajenog razgibavanja ne bi priuštili još dodatan "trening". Sigurno ste mnogo puta čuli da i seksom možete skinuti višak kilograma. Nije li ovo savršena prilika? Ako u dvorani postoji tuš kabina, što vas može spriječiti da zajedno rashladite svoja tijela.

 Na radnom mjestu

U ovome valja biti jako oprezan jer bi vas tako nešto moglo stajati i otkaza. Ako prevladava strah više od uzbuđenja, nemojte to činiti jer ćete se na kraju razočarati. Imate li dovoljno hrabrosti, pripazite na odabir prostora u kojem ćete se seksati. U poduzeću vas svi jako dobro poznaju, ako vas kolege uhvate na djelu, komentirati će mjesecima.

 Park

U proljetnim i ljetnim mjesecima, možete si priuštiti i seks u jednom od gradskih parkova. Naravno, nemojte to činiti tamo gdje je koncenracija ljudi jako velika već si takvu avanturu priuštite na intimnijem mjestu. Za ovakav provod obucite suknju i dok u romantičnoj atmosferi razgovarate s boljom polovicom, lagano mu otkopčajte hlače...

 Bazen

Vi najbolje znate koliko vam je higijena važna u ovakvim trenutcima. Ako na nekoliko minuta možete na to zaboraviti, prislonite se uz rub bazena, a vaš partner neka makne vaš kupaći kostim s određenog mjesta. Istu stvar možete napraviti i u moru.

Kino

Ako je dvorana poluprazna, film i nije toliko zanimljiv, zašto ne bi sve skupa začinili jednim kvalitetnim seksom. Dobro promotrite ima li koga u vašo blizini jer u protivnom mogli bi si priuštiti veliku neugodnost. Po odlasku, dobro sakrijte tragove zločina.

 Vlak

U vlaku se upustite u avanturu ovakvog tipa, samo ako u njemu postoje kupei sa zavjesama. Ako dođete do faze da bi to zaista mogli učiniti, sjetite se da u vlakovima postoje i toaleti.

savjetnica.com