Seks afera u Hrvatskoj: Fatalna doktorica zavadila prijatelje

seks, afera, seks skandal
Dvogodišnja preljubnička sapunica u hrvatskom jet setu kulminirala je otkrićem ljubavnog trokuta u kojem svi akteri od nedavno vode policijske, sudske i medijske bitke. A sve je počelo benignim liječničkim pregledom madeža na Marićevom intimnom dijelu tijela.

- Draga, daj molim te primi sutra mojeg prijatelja Zlatka i pregledaj ga. Smeta mu jedan madež pa ću ga poslati k tebi u ordinaciju, nazvao je s jednog poslovnog ručka odvjetnik Lozica svoju suprugu Neviju dok je sjedio u društvu s vlasnikom zaštitarske tvrtke Zlatkom Marićemu proljeće 2010. godine.

Susret s pacijentom

Već idući dan u poslijepodnevnim satima, Marić se pojavio u klinici Dermalife u Ilici 203. Doktorica Nevia pregledala mu je taj sumnjivi madež, kao i sve druge madeže po tijelu. Sve je bilo u redu, a razišli su se uz smijeh budući da je Marić poznat kao vrlo duhovit čovjek u osobnim susretima. Nisu izmijenili ni brojeve telefona, niti vizitke nego tek usput spomenuli kako će se Zlatko s Perom dogovoriti da svi skupa odu jednom na večeru.

No, nije prošlo ni tjedan dana, ali Zlatko je očito puno razmišljao o Neviji jer je nazvao u kliniku i naručio se ponovno na pregled. Zbunjena liječnica tada nije krila iznenađenje njegovom ponovnom posjetom, ali profesionalno je odradila i taj drugi susret s pacijentom.

Osjećao se moćnim

Tada su prvi put izmijenili i brojeve mobitela, kažu nam Nevijine prijateljice koje su tek nakon nekoliko mjeseci saznale kako je sve počelo. Zlatko se i dalje jednom tjedno naručivao na preglede u Nevijinu ordinaciju za kožne i spolne bolesti. Kad je idući povod bio urasla dlaka od depilacije, jer se Marić redovito depilira i potom sunča u solariju, Nevija je to čak usput spomenula suprugu kako ju je opet posjetio njegov prijatelj. Iako su do tada odradili puno više pregleda, Peri to nije spominjala. Njemu to ništa nije bilo čudno jer je mislio da je Marić tek drugi put posjetio kliniku njegove žene. Dapače; bilo mu je drago da njegov prijatelj cijeni stručnost i povjerenje njegove žene.

Početkom ljeta iste godine, Marić je učestalo pozivao Peru i Neviju na večere, a vrlo rijetko im se pridružila Marićeva žena Lidija. Većinom su izlazili u troje - Zlatko, Nevija i Pero, a posjećivali su se i po kućama. U jesen 2010. već je plamtjela ljubavna vatra između Nevije i Zlatka koji je na svoju novu simpatiju brutalno nasrtao. Nije se mogao zadovoljiti dok mu ne postane ljubavni trofej kao i mnoge druge poznate Hrvatice koje su s njime tijekom godina održavale bliske "prijateljske" odnose.

Za Neviju su znali mnogi Marićevi prijatelji jer je on po prirodi hvalisavac. Mnogi kažu kako je Mariću oduvijek bio fetiš pohvaliti se osvajanjem zauzetih žena. To ga je ispunjavalo, kažu, i činilo moćnim muškarcem. Pero je i dalje mislio kako je druženje njegove žene i poslovnog partnera tek slučajnost zbog čestih druženja.

Tropska oaza

U siječnju prošle godine Zlatko je Neviju pozvao na Karibe. Kako nije mogla samo tako otputovati s njime na dva tjedna, bojeći se reakcija supruga i okoline na tako neuobičajeno ljetovanje, Marić je osobno nazvao Peru i pozvao ga da se s Nevijom pridruži njemu i supruzi Lidiji u tropskoj oazi na otočju Turks & Caicos. Tijekom odmora u Marićevoj vili, Zlatko i Nevia često su znali sami prošetati, a nije dugo trebalo da se dogodi ljubomorni incident budući da su svi neprestano bili skupa na otoku.

Prema pričama upućenih, dok su jednom ostali sami, Lidija Marić preuzela je inicijativu i Peri otvoreno rekla kako sumnja da je muž vara s Perinom ženom. Lozica je bio šokiran. Kasnije je pričao da mu je štošta bilo sumnjivo, ali takve je misli odmah odbijao jer nije želio ispasti glup i paranoičan. Ali, kad mu je Lidija otvoreno izrazila svoje sumnje, Pero se više nije ustručavao.

Raspad braka

Kad su se Zlatko i Nevia vratili u vilu, suočio ih je sa svojim sumnjama, a tada je izbio kaos. Povišeni tonovi i optužbe između Zlatka i Pere, Nevijino histeriziranje i potpuno hladna Lidijina reakcija bila je slika rasprave tog ljubavnog četverokuta. Već idući dan Pero i Nevija odletjeli su nazad za Zagreb međusobno potpuno posvađani jer ga je ona cijelo vrijeme uvjeravala kako nije normalan i da nema govora kako ga vara jer je on i dalje jedina ljubav njegova života. Svejedno, on se nakon toga više nikad Mariću nije javio na telefon niti se s njime susreo, a ni poslovno surađivao. Lidiju Marić sreo je tek kasnije, ali u sasvim drugim okolnostima kad mu se brak potpuno raspao.

Promijenila društvo

Po povratku s Kariba, Nevia je naoko također prekinula svaki kontakt s Marićem i posvetila se Peri kojem je nakon nekoliko mjeseci incident s Kariba djelovao kao ružan san. Ljeto prošle godine bračni par Lozica proveo je umalo idilično, a na jesen su opet počeli problemi. Do sada puno opreznijeg Pere ponovno su pristizale informacije kako se Nevija nalazi sa Zlatkom, a on ih više nije ignorirao.

Tada u njihovom braku počinju žestoke svakodnevne svađe. Pero Neviju optužuje za preljub, a ona njega da nije normalan. U isto vrijeme, Nevia potpuno mijenja društvo. Prijateljice s kojima se družila godinama, zamijenila je s prijateljicama s kojima se družio i Marić.

Sa suprugom više ne izlazi, niti se trudi sakriti kako joj je brak pred raspadom. Mijenja navodno čak i spavaću sobu. Pero je očajan, ne miri se sa činjenicom da gubi ženu, pokušava je ponovno osvojiti, zavesti, smatrajući bračni brodolom osobnim porazom zbog čega mjesecima najbližim prijateljima demantira probleme s Nevijom pravdajući ih najobičnijim bračnim nesuglasicama.

Prije tri mjeseca, Peri je puknuo film. Marić mu je potpuno otvoreno nazivao ženu dok su on i Nevija bili sami doma, ona se odlazila s njime naći, a Pero bi ostajao sam u kući čuvati njihovu malodobnu kćer.

U travnju je Pero, kao sam svoj pravni zastupnik, podnio zahtjev za razvod braka. Nevia je uzvratila protutužbom boreći se za svaki centimentar raskošne bračne imovine. U obiteljskom domu na Jagodnjaku imali su otprije ugrađen sigurnosni nadzor, od tvrtke Sokol Marić, dok je Pero poslovao sa Zlatkom. Kad je saznao da je Marić u suglasju s Nevijom, dok je on bio na putu, u kuću dodatno ugradio kamere koje snimaju što se u kući događa, Pero je poludio. Smatrao je to čistim špijuniranjem i prijavio je Zlatka policiji.

Lozica ostao s kćeri

Marić ga je nazvao, prijetio mu zbog toga, na što mu je Lozica poklopio slušalicu. Prijetnje da će mu slomiti noge prijavio je policiji, koja je idući dan uhitila Marića. Danas, šef najveće zaštitarske službe čeka otpust iz Remetinca jer je ponudio jamčevinu od 100 tisuća eura da se brani sa slobode.

Pero je s malodobnom kćeri jedinicom sam otišao na more, a Nevia u Zagrebu snima reklamnu foto kampanju za svoju ordinaciju. Nastavak ove ljubavne sapunice gradskog jet-seta dogodit će se vrlo skoro kad se Nevijini muškarci vrate u Zagreb - suprug s mora, a ljubavnik iz zatvora.

Izvor: Jutarnji list