Sedam tajni koje žena nikad neće otkriti partneru

prijateljice, test, žene, strahovi, muškarci, žene, stvari, žena, muškarci, muškarci, žene, laganje, žene, tajne, zločaste djevojke, odnos, ljubav, stvari, djevojke, muškarci, žene, veza, laži, žene, izgled, muškarci, varanje, načini, ljubav, špijunaža, stvari, dečko, bivši, Liamu Coughlanu , dvostruki život, žene, muškarci, privlačnost, žene, udaja, žene, nevjera, poklon, stvari, žena, šutnja, brak, spas, prevara, žene, muškarci, stvari, žene, muškarci, pronalazak, nevjera, preljub, preljubnik, žene, zablude, vjerovanje, cure, uleti, kolekcija, varanje, razlozi, ljubav, ljudi, razlike, ljubav, muškarci, žene, mušakarci, žene, stvari, sramota, dnevnik, gradska cura, žene, prevara, greške, žena, žene, tajne, priče, obljuba, preljuba, partneri, bračne vode, prekid veze, prijateljice, tipovi, dečko, cura, šutnja, varanje, žene, preljub, ljubomora, žene, partner, partnerica, očekivanja, preljub, mit, nevjera, istraživanje, ljubav, granica, nevjera, istraživanje, pa
I bolje je da neke stvari partner nikad ne dozna, a mi vam otkrivamo koje su to.
Nekad su se žene ponosile svojim djevičanstvom, a danas ih je sram priznati da su još uvijek djevice ili da su nevinost izgubile u kasnijoj dobi.

Broj seksualnih partnera

Mnoge žene skrivaju s koliko su muškaraca imale seksualni odnos i to iz vrlo jednostavnog razloga - ne žele da ih se osuđuje i da ljudi pomisle da su dobre samo za 'jednu stvar'. Mnogi muškarci i žene još uvijek osuđuju žene koje su seksualno slobodne.

Debljina

To je osjetljiva tema za gotovo svaku ženu. Bombardirani smo određenim standardima ljepote koji se sastoje od mršavog i mršavijeg. Stoga nije čudno da žene ne žele priznati da su u srednjoj školi bile bucke. Naprosto više ne žele biti predmet zadirkivanja.

Ljubav

Misliti da ne zaslužujete biti voljeni je duboka tajna koju nije lako priznati, a kamoli glasno izgovoriti. Međutim, neke žene se doista osjećaju kao da ne zaslužuju ljubav. U prošlosti su bile povrijeđene i slomljene, ali to neće priznati partneru da ga ne uplaše i ne otjeraju.

Estetska kirurgija

Iako estetska kirurgija u današnje vrijeme nije rijetka, malo će žena priznati svom partneru da su se zahvaljujući njoj iz ružnog pačeta pretvorile u labuda.

'Volim te'

Nije ugodno partneru priznati da vam niti jedan muškarac nikad nije rekao: 'Volim te.' Oni će najčešće na vaše priznanje uzvratiti: 'I ja tebe!', ali to nije isto. To je teško priznati čovjeku s kojim ste u vezi jer počinjete i sami sumnjati da vas doista nitko nije volio jer to nije rekao.

Nevjera

Priznate li sadašnjem partneru da ste svakog prije njega prevarili, to bi ozbiljno moglo poljuljati povjerenje u vašem odnosu i otkriti vaše karakterne mane. 

magazin.net.hr