Samo za dame: Savjeti za lijepe grudi

- Određene namirnice mogu povećati razinu estrogena u tijelu zbog kojeg će vaše grudi izgledati mekše i veće. Zato pokušajte u prehranu uključiti više žitarica i proizvoda od soje, koji su bogati izloflavonima koji oponašaju učinak estrogena u tijelu. Prikladne namirnice su: ječam, lan, grah, mrkva, patlidžan, rajčica i bundeva. Vitaminom E i estrogenom bogata je i riba, posebno bijela.

- Najbolja vježba za lijepe grudi je plivanje. Ipak, ako niste u prilici otići do bazena, a ljeto još nije ni blizu, pokušajte vježbati tako da pritisnete dlanove u visini grudi. Tako ruke držite pet sekundi, a vježbu ponovite deset puta. Ako ipak idete u teretanu, više vremena posvetite vježbanju na spravama za ruke jer će vam se grudi učvrstiti. Spojite dlanove u visini grudi i podignite laktove. Snažno pritisnite dlan o dlan, ostanite u tom položaju nekoliko sekundi te opustite mišiće također nekoliko sekundi. Postupak ponavljajte u serijama po 10 ponavljanja.

- Cirkulaciju u grudima potaknite tuširajući se naizmjenično toplom i hladnom vodom pa im nježno napravite piling. Nakon tuširanja izmasirajte grudi losionom.

Dnevni list