FOTO  Sajam vjenčanja Zagreb otvara svoja vrata 21. godinu za redom, 1. - 3. veljače, Arena Zagreb

sajam vjenčanja
Već 21 godinu Sajam vjenčanja Zagreb ima i dobrotvorni karakter te sa zvijezdama na gala reviji pomaže najmlađim štićenicima Udruge liječnika, zdravstvenog osoblja i roditelja djece s prirođenim srčanim greškama Veliko srce malom srcu.

Preko 200 izlagača iz svijeta vjenčanja, šest modnih revija etabliranih dizajnera, modnih kuća i salona vjenčanica, kao i uvijek atraktivan popratni sadržaj poput tematskih radionica, degustacija slastica, prezentacija vjenčanih trendova, dobrotvorna tombola s vrijednim nagradama sajamskih izlagača i brojni sajamski popusti očekuju posjetitelje. Sajam vjenčanja Zagreb tradicionalno podupire i razvoj domaćeg obrtništva.

Sajam vjenčanja Zagreb nastavlja svoje dobrotvorno djelovanje, od prošle godine usmjereno prema humanitarnoj udruzi liječnika, zdravstvenog osoblja i roditelja djece s prirođenim srčanim greškama Veliko srce malom srcu. Cilj akcija Udruge je prikupljanje sredstava za medicinsku opremu i razvoj pedijatrijske kardiologije. U Hrvatskoj trenutno ima preko 10.000 djece sa srčanim bolestima, a svake se godine rađa još najmanje 500 te je svijest javnosti o položaju i problemima s kojima se susreću djeca s prirođenim srčanim bolestima i njihovi roditelji još uvijek iznimno niska.

Sajam vjenčanja Zagreb podržat će djelovanje Udruge i to uoči obilježavanja Festivala srca - Svjetskog tjedna djece s prirođenim srčanim bolestima (7.-14. veljače). Uz posjetitelje koji će moći kupiti dobrotvornu tombolu i tako pomoći malim štićenicima Udruge, ovu hvalevrijednu akciju podržat će i poznata lica - primjerice, glumica Katarina Baban, pjevačica grupe Colonia Ivana Lovrić, pjevač David Temelkov, članice grupe Gelato sisters Neda Parmać, Sanja Parmać i Romana Pavliša, mladi glazbenici Marko Kutlić i Jure Brkljača, te pjevačica Jelena Žnidarić Zsa Zsa, ujedno i zaštitno lice Sajma vjenčanja, koja osvaja prekrasnim glasom, šarmom i osobnošću, a odlično se snašla i u ulozi modela. Svi će oni prošetati pistom na donatorskoj reviji u subotu, 2. veljače u 18 sati u vjenčanicama i večernjim haljinama te tako pokazati svu raskoš vjenčane mode.