S ovih šest trikova poboljšajte svoj seksualni život

sex, sex, seks, statistika, ljubav, veza, interes, spolne bolesti, seks, zaštita, ljubomora, konobarica, peticija, veze, žene, Božić, seks, muškarci, ludosti, seks, snovi, ljubav, blagdan, žene, seks, stil, seks, seks prakticiranje, pacijentice, doktor, žene, muškarci, očekivanja, seks prakticiranje, činjenice, znanje, seks navike, trikovi, ljubav, seks prakticiranje, grupni seks, frajeri, frajer, žene, žaljenje, poklon, svađa, partneri, brojevi, ljubav
...provedeno u krevetu s partnerom bilo što uzbudljivije. No, često je pogrešno pretjerivati u spavaćoj sobi. Dok god ste vi i partner sretni sa svojim seksualnim životom makar imali dvije ili tri poze, ne trebate ga mijenjati. Ipak, možete ga poboljšati i učiniti partnera, ali i sebe sretnijima.

Umjesto poze u kojoj morate visiti s lustera, probajte poslušati neki od ovih savjeta:

1. Uzmite si vremena. Često sve radimo na brzinu što je kod seksualnog života dosta loše. Zapalite svijeće, krenite s predigrom polako i uživajte u nježnostima sa svojim partnerom/icom.

2. Tražite ono što želite. Iako je mnogima neugodno razgovarati u krevetu, učinite suprotno. Tražite od partnera/ice ono što želite raditi i nemojte da vas to bude sramota jer ćete na gubitku biti samo vi.

3. Budite velikodušni i puni iznenađenja. To ne znači da se trebate obući u lateks, već krenite s novim dodirima, poljupcima, nečim što dosad jednostavno niste radili, a znate da vaš partner/ica to voli.

4. Pružite si jednako zadovljstvo. Često jedna strana u seksu uživa više od druge, bilo da se radilo o muškarcu ili ženi. Pokušajte to promijeniti i zadovoljite partnera na način na koji želite da on zadovolji vas.

5. Pokažite da se volite. Kada izađete u grad na kavu ili ručak s prijateljima, nemojte se ustručavati voljeti. Poljubite se, držite za ruke, baš onako kako to radite kada ste u svoja četiri zida. Budite golupčići koji ne mogu skinuti ruke jedno s drugoga. Ne marite što drugi misle o tome.

6. Kupite seksi donje rublje. Postoji dobar razlog zašto to svaki puta upali. Kupite ga, nosite i cijenite.

vecernji.hr