RIJEČANIN OBJASNIO URNEBESNI OGLAS ZA AUTO: ‘Pisao sam to dok me dijete lupalo nekim čekićem po glavi’

oglas, automobil, smijeh, oglas, auto, prodaja
Čak 258.000 puta u samo osam dana pogledan je oglas Riječanina koji prodaje automobil s jedinom dodatnom opremom - naljepnicom Hello Kitty, piše RTL.

VW Lupo s naljepnicom Hello Kitty trenutačno je najpopularniji automobil u Hrvatskoj. Ponosni vlasnik kupio ga je svojoj budućoj supruzi na dar prije pet godina, ali odmah je shvatio da je nasamaren. Motor se raspao nakon nekoliko dana, a novi je sam ugradio, piše u oglasu.

"To sam sročio u deset minuta ispred televizije. Jednim okom sam gledao u televizor, drugim okom u dijete koje me lupalo po glavi nekim čekićem, ja sam to polako pisao i tako je ispalo", kazao je Slaven Šegulja, vlasnik automobila i autor urnebesnog oglasa.

Limarija je, piše, u banani, jadan je i nikakav. Prozor suvozača malo šteka kad se otvara, iskren je Slaven. Malo pušta ulje na poklopcu ventila, doznaje se iz oglasa, ali mi smo uspjeli otkriti i nešto puno romantičnije.

"Išli smo ja i gospođa na medeni mjesec, tako da smo na kraju s Hello Kittyjem otišli skroz do Firenze, do Verone, Modene... Sedam dana smo se vozikali u Italiji s njim", rekao je Slaven, koji je taj detalj zaboravio dodati u opis.