Restoran Vješalica studentima nudi ukusne obroke po povoljnim cijenama

Vješalica , studentski zbor
Naime, omogućili smo svim studentima da u ovom restoranu ostvare popust na sva jela i pića u iznosu od 15 posto. Pored toga, „Vješalica" će svakodnevno nuditi specijalne Studentske menije po povoljnim cijenama.
Za ovu ponudu je potrebno izraditi karticu kojom ostvarujete gore navedene pogodnosti.
Uplata za izradu personalizirane kartice iznosi 3 KM. Jednom kada se prijavite, svakodnevno ćete moći uživati u domaćim delicijama, kao i poznatom leskovačkom roštilju uz cijene prilagođene studentskom standardu.
Za izradu studentske kartice potrebno je popuniti google obrazac (https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe-tc_pD3zSWSiMCQZkjeGKNp5hc-TkIreO1IITrzmRRfODwA/viewform) te doći u 'Vješalica' i nakon narudžbe zatražiti izradu kartice.
Ugodno osoblje restorana će Vam, za vrijeme vašeg objeda, izraditi karticu s kojom ćete moći koristiti svoje pogodnosti svakodnevno. Za izradu kartice potrebno je priložiti neki osobni dokument i nalaziti se na popisu studenata koji će biti ažuriran svakodnevno.
Kako biste bili što bolje upoznati s dnevnim ponudama otvorili smo Facebook grupu preko koje ćemo vas redovito upoznavati s novostima. (https://www.facebook.com/groups/1862713534014056/)
Sigurni smo da će vam miris dobrog roštilja pokazati put, ali za svaki slučaj adresa je Zagrebačka 11, Mostar.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.