FOTO  Rekli su joj da je predebela za bikini - njen odgovor oduševio j

debela, odgovor, bikini
ako se zlostavljači mogu okomiti na nekog iz bilo kojeg razloga, najčešće je to ipak nečiji izgled. No osim zlostavljača, društvene mreže mogu koristiti i oni koji se bore protiv njih, poput djevojke pod imenom Jes Portelli.

Ona je čekala u redu za kabine za presvlačenje, želeći isprobati bikini, kad je čula kako druga djevojka glasno komentira njenu težinu. Prema njenim riječima, djevojke koje izgledaju poput Jes ne bi trebale ni nositi bikinije, piše Little Things.

Umjesto da se rasplače u kabini, Jess je svoje negativno iskustvo iskoristila za borbu protiv ovakvih zlostavljača. Na Facebooku je napisala snažnu poruku, kojom želi potaknuti motivirati žene širom svijeta da prihvate svoja tijela i ojačaju svoje samopouzdanje.

"Danas mi je cura u trgovini rekla da 'cure poput mene' ne bi trebale nositi bikini. Da vam nešto kažem, zadovoljna sama sa sobom, i sa svojim velikim trbuhom prekrivenim prugama. No istu stvar je mogla reći nekoj djevojci koja je tek skupila hrabrost da nosi bikini i time joj ubiti sve samopouzdanje, jednim glupim komentarom. Možete biti bilo koje veličine i izgledati dobro. Samouvjerenost vas čini seksi, a ne konfekcijski broj. Hvala ti što si me posramila u javnosti, zbog tebe sam dobila veliki popust za bikini. Puno ljubavi, debela, samopouzdana cura", napisala je Jes.

index.hr