'Recept za dobar izgled je seks i mlađi frajer

vlatka pokos, sexy, ljubav, ljubav strast
Vlatka Pokos će 23. ožujka napuniti 40 godina zbog čega se osjeća sjajno. Priprema veliko slavlje i 'dernek do jutra' s najboljim prijateljima koji će doći iz različitih dijelova Hrvatske i inozemstva.

'Osjećam se odlično, samim time što je došlo proljeće i što ću u subotu proslaviti rođendan s najboljim prijateljima. Tridesete su važne kao i četrdesete, jer je to prelazak u novu fazu. Smatram da sada prelazim prag zrelosti. Žene se s godinama osjećaju sve bolje u kombinaciji s dobrim izgledom, naravno, a ja to, hvala Bogu, imam', ispričala nam je ushićena Vlatka koja priznaje da se tek sada oporavila od razvoda i trauma koje je proživjela.

     

'Tek sada sam se u potpunosti oporavila od razvoda, a motivacija mi je bila karijera i dobri prijatelji koji su me izvukli iz teškog razdoblja u životu. Upravo ti prijatelji dolaze sa svih strana u Zagreb da bismo u subotu u jednom restoranu proslavili moj 40. rođendan. Doći će moji dragi prijatelji, Ana iz Münchena, stilist Emerik Gudelj iz Imotskog, Matija Vuica, Boris Kosmač i moja stvarno draga prijateljica Tonica iz Splita', otkrila nam je Vlatka koja se nada 'derneku' do jutra.

'U restoranu ćemo ručati, a bit će i živa muzika, bend iz Novog Sada. Obožavam plesati, dugo ne izlazim, a onda kada jednom odem van u šest mjeseci, stvarno se izludiram, čagam i jako dobro provedem. Bit će to fešta do ranih jutarnjih sati, jer smo mi kao ekipa stvarno dobri i svi volimo dobru zabavu', izjavila je Vlatka te na kraju dala savjet za mladolik izgled.

'Recept za dobar izgled je seks i mlađi frajer', zaključila je uz smijeh.

tportal