Razvode se Nives Celzijus i Dino Drpić?

I dok Večernji tvrdi da je Dino na upit o razvodu odgovorio s: 'A što da kažem? Uopće mi se ne razgovara. Ne mogu ja ništa reći', Story prenosi kako se na mobitel javio Dinin prijatelj i demantirao glasine o razvodu.

Navodnu priču o rastavi sedmogodišnjeg braka dodatno je potpalio status na Facebooku koji je Nives promijenila u 'single'. Priča o razvodu već neko vrijeme kruži kuloarima, a priču su plasirali srpski mediji, međutim, uzme li s eu obzir da se Nives pokušava probiti na srpsko tržište - možda je i to jedno od objašnjena ove cijele zavrzlame.

I iako je Nives voljela isticati kako je suprug podržava u svemu što radi, pa tako i u golišavim poziranjima i potpaljivanjima muške mašte, prije tri mjeseca izjavila je da 's jedne strane očekuje da bude kućanica, da nikamo ne izlazi i da je nitko ne gleda'. Prije samo nekoliko sati prenijeli smo komentar 'zabrinutog fana' na Facebooku koji je njenu golišavu fotografiju komentirao riječima: 'Baš me zanima što ti kaže muž na ove slike? Ovo je blaga erotika'.

I doista, izgleda da bi trenutno svi htjeli znati što joj muž kaže na to..