Razotkrivajući horoskop: Evo kako varaju pojedini znakovi

OVAN
Kada on vara, to vrlo brzo doznaju svi iz njegove najbliže okoline, jer Ovan se voli hvaliti svojim uspjesima kod suprotnog pola. On zna da je muževan i uporan, a drzak i nametljiv postaje kada mu je potrebno više vremena da vas uvjeri koliko je neodoljiv.
Ako partnerica posumnja u njegovu vjernost, u stanju je pravdati se kako nije imao namjeru da osvoji, već je bio osvojen.

BIK
Iako je okarakteriziran kao jedan od najvećih ljubavnika, Bik je prilično vjeran, jer ne voli mijenjati svoje navike, niti ugrožavati svoj emocionalni mir.
Međutim, želja za uživanjem u svemu što je lijepo, dovodi ga u situacije kada ne može odoljeti, iako će se potruditi da vi to nikada ne doznate.

BLIZANCI
Unatoč uvriježenu mišljenju kako su muškarci Blizanci najskloniji flertu, često je situacija obrnuta. Njihova neutaživa želja za komunikacijom sa srodnom dušom lako ih može odvući u tuđi krevet. Oni preljub ne planiraju jednostavno im se dogodi, a kako nova prilika došla, tako i prošla, jer oni ne dozvoljavaju da druga strana pati.

RAK
Ukoliko ga dovoljno mazite kod kuće i spremate mu njegova omiljena jela, ne propuštajući priliku da naglasite kako se brakovi u današnje vrijeme raspadaju kao mjehuri od sapunice, muškarac Rak itekako će vam vam odan.

Ipak se može dogoditi da popusti pred damom kojoj je potrebno više nježnosti, brige i zaštite negoli njemu samome. Ipak, Rak se uvijek vraća kući.

LAV
Pažnja i laskanje drugih Lavu gode do te mjere da ne uspijeva odoljeti zovu divljine koji vrlo lako prepoznaje u ženskim očima.
No njegov ego i potreba da zadivi žene ipak imaju granice, jer Lav je izbirljiv, pa bez obzira na broj obožavateljica mjeru nalazi onog trenutka kada shvati da je on plijen, a ne lovac.

DJEVICA
Muškarci u ovom znaku generalno drže do vjernosti kako svoje tako i one koju očekuju od partnerice. No kada dođe u situaciju, osobito u zrelijim godinama, u stanju je promijeniti principe. Vlastitu ženu poštuje, ali tuđu predstavlja kao trofej, najviše zbog priznanja okoline od koje želi da mu potajice zavidi.

VAGA
On će bez problema zasjesti na dvije stolice, pogotovo kada osjeti da kod žena izaziva divljenje. Aduti su mu šarm i dječački nevini pristup, a u stanju je imati više partnerica odjednom jer tako mu se teže ulazi u trag.
Vaga se umije diplomatski izvući iz nelagodne situacije koja ga razotkriva i iznuditi oproštaj od voljene. Imponiraju mu žene sa čvrstim ciljevima.

ŠKORPION
Iako ga prati glas najvećeg među zavodnicima, on rijetko vara zbog zabave, žena ga uvijek mora zainteresirati držanjem, stavom, ponašanjem i seksepilom.
I što je najvažnije, taj veliki zavodnik komu je dovoljno da ženu pogleda i dodirne, pa da ona padne pod njegovim čarima, gubi svu svoju zavodničku moć kada se zaljubi.

STRIJELAC
On na listi najmanje vjernih među muškarcima uvjerljivo vodi zbog nesumnjive popularnosti među ženama što doživljava kao svoju najveću vrlinu. Zato će se on, pogotovo u sredinama u kojima je muškarcima sve dozvoljeno i unaprijed oprošteno, čak rado i pohvaliti svojim osvajačkim uspjesima kod suprotnog pola.
Potajno priželjkuje da ga njegova partnerica razumije, čak i da mu tolerira izlete u tuđi krevet, a zauzvrat je u stanju skinuti joj zvijezde s neba.

JARAC
Na listi najodanijih među muškarcima, pri samom vrhu, nalazi se Jarac koji je rođen da bude vjeran. Partnericu bira isključivo za brak ili vezu, ne za jednonoćni provod, prezire nevjeru ali je u stanju trpjeti da ga se izigrava, ako je zaljubljen.
Strast u njemu, ipak može raspaliti žena potpuno suprotna emotivnom idealu koji čuva u sebi kao svetinju: slobodna, vesela, bučna i strastvena.

VODENJAK
On je uvjeren da može raditi sve što poželi i s kim poželi, varljive je ćudi na koju treba paziti. Ako primjetite promjenu u njegovom ponašanju koje varira od umiljavanja do blage histerije, onda se dvoumi oko 'plijena', no ako mudro šuti i smješka se, to već signalizira opasnost.

Kod muškarca Vodenjaka se nikad ne zna ono što je kod drugih jasno na prvi pogled, uključujući i prijevaru.

RIBE
Da li on vara možda i nije toliko važno, koliko njegova potreba da vas razuvjeri i rasprši sve vaše sumnje da to može biti istina.On oprašta nevjeru, ali oprez jer to isto očekuje i od vas točnije očekuje da njegovu nevjeru jednostavno ignorirate.

On ne vara sa predumišljajem, već zato što mu se žene nameću, kada ga vide zbunjenog što djeluje vrlo simpatično.

zadovoljna.hr