Radite li ove stvari, muškarac će sigurno zbrisati od vas

prijateljice, test, žene, strahovi, muškarci, žene, stvari, žena, muškarci, muškarci, žene, laganje, žene, tajne, zločaste djevojke, odnos, ljubav, stvari, djevojke, muškarci, žene, veza, laži, žene, izgled, muškarci, varanje, načini, ljubav, špijunaža, stvari, dečko, bivši, Liamu Coughlanu , dvostruki život, žene, muškarci, privlačnost, žene, udaja, žene, nevjera, poklon, stvari, žena, šutnja, brak, spas, prevara, žene, muškarci, stvari, žene, muškarci, pronalazak, nevjera, preljub, preljubnik, žene, zablude, vjerovanje, cure, uleti, kolekcija, varanje, razlozi, ljubav, ljudi, razlike, ljubav, muškarci, žene, mušakarci, žene, stvari, sramota, dnevnik, gradska cura, žene, prevara, greške, žena, žene, tajne, priče, obljuba, preljuba, partneri, bračne vode, prekid veze, prijateljice, tipovi, dečko, cura, šutnja, varanje, žene, preljub, ljubomora, žene, partner, partnerica, očekivanja, preljub, mit, nevjera, istraživanje, ljubav, granica, nevjera, istraživanje, pa
Usporite. To je samo jedna u nisu stvari koje će ga vjerojatno odmah otjerati od vas.

Na stvari kojima ćete otjerati muškarca od sebe upozorava coach za veze i izlaske David 'Spike' Osterczy, stručni suradnik portala Your Tango.

1. Ne govorite prebrzo - volim te

Prošla su dva izlaska i već znate da je on pravi za vas. Bolje bi bilo da se malo priberete i usporite, jer će vam vrlo brzo zbrisati.
Svi trebamo pažnju, pa i oni, ali dajte im na početku veze vremena da uopće shvate što osjećaju prema vama prije nego počnete birati imena za djecu.

2. Ne dozvoljavate mu da vam išta pomaže

Ako muškarac osjeti da ćete vi uvijek njega služiti ili će se ulijeniti i uvijek to od vas očekivati (što će biti noćna mora za vas) ili će pronaći nekog tko će ga tretirati ravnopravno, što je uostalom zdraviji pristup.

Nemojte krivo shvatiti, muškarci vole žene koje se dobro snalaze u kući. Ali dozvolite im da povremeno i oni nešto učine za vas. I muškarci se vole osjećati korisno. Uvijek možete počistiti za njima.

3. Komplimente prihvaćajte sa zahvalnošću

Jedini prihvatljivi odgovor na kompliment je - hvala. Ni manje ni više. Nemojte se svađati ili smijati komplimentima, samo ih prihvatite i nemojte odmah uzvraćati komplimentom.

Kada muškarac da kompliment, posebno pred prijateljima ili obitelji, na svoj način govori - stvarno volim ovu ženu. Davanje komplimenata je njihov način da pokažu koliko im je stalo do vas i koliko vas cijeni.

Ako vam je kompliment neugodno primiti ili ga omalovažite, riskirate da ga više nikada niti ne dobijete, pa čak i prekid veze, ukoliko on procijeni da ste pretašti ili vam je samopouzdanje prenisko.

4. Nemojte biti seksualno agresivni na prvom spoju

Možda će rijetki i uživati u seksualno agresivnijem ponašanju već na prvom izlasku, ali većini muškaraca to će biti odbojno i vjerojatno vam se više neće javiti.

5. Govorite mu da mrzite njegove prijatelje/obitelj

Prijatelji su rijetka stvar u životu koju biramo sami, zato ako uvrijedite njegove prijatelje, kao da ste uvrijedili njega.

Kada je u pitanju obitelj, na tankom ste ledu, posebno ako ste novi u njegovom životu. Najbolje je zadržati negativne osjećaje za sebe, čak i kada on govori nešto protiv njih. U tom ga je slučaju najbolje samo poslušati i reći kako će sve biti u redu.

Magazin.hr