Pustila partnera s prijateljima na odmor, ali pod ovim uvjetom

majica, dečko
Nije sigurna niti mlada majka Korie Heyward (18) iz Withywooda u Velikoj Britaniji, koja je svome partneru i ocu njihove četveromjesečne kćeri napravila prigodnu majicu koju treba nositi na odmoru u gradu Malia, gdje će biti sa svojim prijateljima.

Djevojka je, naime, na majicu koju je napravila svom 22-godišnjem dečku Jakeu Tolliveru stavila svoje fotografije kojima želi otjerati druge djevojke. Na prednjoj strani majice nalazi se tako njezina fotografija uz natpis "Ako možeš ovo pročitati, onda si preblizu. Molim te, ostani na udaljenosti", dok se na poleđini majice nalazi slika mlade majke i djeteta uz poruku "Volim svoje djevojke i mrzim sve djevojke u Maliji".

Korie je fotografiju majice objavila na društvenim mrežama, što je izazvalo brojne reakcije, no priznala je kako se njezinom dečku to nije odmah svidjelo.

- Svi su rekli da je odlična ideja. Istina, neki su pomislili da sam psiho, no mislim da je većina ljudi znala da je riječ o šali - rekla je te dodala kako njezinu dečku u početku nije bilo baš smiješno, ali je kasnije shvatio šalu te rekao da će nositi majicu.

- Ironično je to što će majicom privući još više pozornosti - rekla je 18-godišnja majka.

Vecernji list