Pukao mu penis usred seksa - do bolnice je postao posve crn

penis, uzrok puknuća, muškarac
Trenuci koji su trebali biti savršeno ugodni, pretvorili su se u nepodnišljivo bolne i zastrašujuće. Tijekom vrlo žestokog seksa čuo je zvuk lomljenja i osjetio stravičnu bol u međunožju. Potekla je i krv. Panično je odjurio u bolnicu u New Delhiju, a do dolaska pred liječnike penis mu je posve pocrnio i bio nagnut na jednu stranu.

Liječnici su najprije napravili ultrazvuk i zaključili kako mu je spolovilo na neki način slomljeno. Naime, penis nema kost koja bi mogla puknuti, ali ima spužvasti sloj koji se može nagnječiti i li potrgati. Inače, upravo zahvaljujući tom sloju dolazi do erekcije jer kod uzbuđenja velika količina krvi dolazi u penis i on nabubri. Kod ovog nesretnika bila je rastrgana desna strana tog sloja, penis je bio naotečen i pun krvi. Višak krvi su ispustili tijekom operacije i polako se sve vratilo u normalu.

Stručnjaci kažu da se, osim tijekom žustrog seksa, lom penisa može dogoditi i kod masturbiranja. Ponekad se muškarci potpuno oporave i nemaju nikakvih posljedica, ali zna se dogoditi i da dođe do erektilne disfunkcije jer je tkivo unutar spolovila ostalo oštećeno i krve ne prolazi normalno.

Od 1924. godine u svijetu je zabilježeno oko 1600 ovakvih slučajeva. Polovica njih dogodila se tijekom seksa, a najriskantnija poza pokazala se ona kad je žena na muškarcu - bila je odgovorna za oko 50 posto takvih ozljeda. Nešto manje opasan tzv. "doggy style" položaj, odnosno kad je žena na koljenima i rukama, a muškarac iza nje - ta poza kriva je za 29 posto lomova. Najsigurniji je misionarski položaj u kojima je ozljeda penisa najmanje, piše Daily Mail.

24sata.hr