Prostitutku u Srbiji moguće dobiti za četiri eura

prostitucija, prostitutke, prostitucija, prostitutke, sida, Srbija, prostitucija, prostitutke
Mlađim mušterijama seksualna usluga naplaćuje se po višoj tarifi, a starijim po nižoj, dok se specijalne želje mušterija posebno naplaćuju, piše novosadski "Dnevnik".

Prodavačice ljubavi najvidljivije su kod novosadske Kaćke petlje, a pod budnim okom makroa usluge najčešće pružaju Romkinje, među kojima ima i maloljetnica.

Makroi su veoma često članovi obitelji tih djevojaka i žena, koji budno paze da stvari s mušterijom ne bi krenule naopako.

Kada je riječ o izboru lokacije mašti i iznenađenjima nema kraja, a najnovija "ordinacija" prodavačica ljubavi je autobusna stanica na novosadskom Novom groblju.

U Novom Sadu postoji i svratište za seksualne radnice, na tajnoj lokaciji u koje dnevno dođe desetak žena, da se okupaju, operu odjeću ili sebi nešto skuhaju.

Osim ulične, u Novom Sadu ima i takozvane visoke prostitucije, gdje djevojke i žene usluge klijentima pružaju u noćnim klubovima i elitnim hotelima.

U Novom Sadu sve je češća i klupska prostitucija koja podrazumijeva da se djevojke za novac nude u raznim kafićima, klubovima i barovima, a da gazde od tog posla uzimaju pozamašnu proviziju.

Ovim poslom najčešće se bave studentice, ali ima i zaposlenih žena kojima je seksualna usluga dodatni izvor prihoda.

Kada je riječ o zakonskoj regulativi, Kazneni zakon Srbije predviđa novčanu kaznu i kaznu zatvora od pet mjeseci do pet godina za one koji podvode žene, odnosno makroe.

Zanimljivo je da se u Srbiji prodaja tijela ne tretira kao kazneno djelo nego kao prekršaj. Tako se prodavanje ljubavi tretira kao remećenje javnog reda i mira za što je uz novčanu, propisana kazna zatvora do mjesec dana.