Prosio ju je svakog dana u godini, 365 puta, a ona nije imala pojma...

romantik, romantika, prosidba, ljubav
Naime, saznala je kako ju je njezin dečko prosio svakog dana tijekom protekle godine, počevši od njezinog prošlog rođendana.
Sve je saznala tijekom obiteljskog odmora na Arubi, gdje su Jennifer njezine sestre, braća i roditelji uz pomoć uputa na papiru odveli sve do plaže. Tamo su joj predali slušalice i mobitel na kojem je morala pogledati video koji je snimio njen dečko.

- Do sada si vjerojatno shvatila da je rođendansko iznenađenje u obliku ovog videa - s tom rečenicom pojavio se Smith u snimci pa nastavio: - No ono što ne znaš je da sam ovo iznenađenje planirao više od godinu dana. Ovaj video sam snimio kako bih ti rekao da sam odlučio da želim svoj život provesti s tobom - kazao je Dean koji je htio naći savršeni način da joj pokaže da je voli i da je na nju doslovno mislio svakog dana.

Dean je odlučio pitati Jennifer hoće li se udati za njega tako što je svakoga dana pisao poruku na papir.

Tada je uslijedio filmić sa svih 365 prošnji u različitim pozama i situacijama. Na svakoj poruci je pisalo 'Jennifer, hoćeš li se udati za mene?', a između su se nizali prizori zajedničkih sretnih trenutaka kroz koje su prošli u godinu dana.

Na kraju videa, Jennifer je dobila uputu da se okrene, a Dean je stajao iza nje u odijelu s istom porukom kao i prethodnih godinu dana.

Kleknuo je ispred nje dok je sunce zalazilo, a ona je rekla 'da'.

Jutarnji.hr