Pronađeni mladenci koji su goste na svadbu pozvali “uplatnicom”

svatovi, uplatnica, pozivnica
On se zove Ivan Pervan i živi u Trilju, a ona se zove Marina Dedić i iz Imotskog je.

Pronašli smo Marinu koja je za Index rekla da je pozivnica bila njihov zajednički izbor, iako ju je ona prva zapazila na dogovoru snimanja s fotografom iz Splita. Nakon preuzimanja pozivnica, počeli su ih dijeliti rodbini koja je bila oduševljena originalnošću mladog para.

"Nas dvoje jednostavno volimo takve stvari, a znali smo da nitko od rodbine i prijatelja neće krivo protumačiti pozivnicu", rekla je Marina i dodala da ju je rođakinja zamolila da pozivnicu fotka i postavi na Facebook.

"Ni u snu nisam očekivala ovakvo ludilo zbog pozivnice i moram priznati da me malo uhvatila panika kada sam je vidjela na Facebook stranici "Dnevna doza prosječnog dalmatinca. Znala sam odmah da priča neće stati na tome, a onda su mi svi živi u inbox počeli slati linkove članaka o pozivnici i nastala je ludnica", rekla je Marina i dodala da joj pomalo smetaju predrasude koje neki imaju o običaju darivanja mladenaca u Dalmatinskoj zagori i Imotskoj krajini.

Nismo odoljeli da ne pitamo Marinu jesu li zaruke bile originalne kao pozivnica, a ona je rekla da zaruke "nisu bile nimalo dramatične", te da je Ivan kleknuo s prstenom i zaprosio je. Ipak, u vezi im ne nedostaje romantike, kaže.

"Ivan me redovito iznenadi lijepim gestama, ne mora to biti neki važan događaj. Sasvim običnim danom zna pripemiti lijepe geste misleći i na najmanje sitnice, i uvijek me uspije šokirati."

Marina i Ivan vjenčat će se 26. studenog, a na svadbi će biti oko 200 uzvanika jer, kaže mladenka, imaju široki krug rodbine i prijatelja koji moraju doći na feštu.

index.hr