Progovorila prostitutka o kojoj bruji cijeli svijet: Sve ih volim!

Donedavno maloljetna prostitutka, koja je pružala 'osobne' usluge francuskim nogometnim zvijezdama od 2008., kada je imala samo 16 godina, otkrila je novinarima koliko su joj draga sva tri člana TricoloraFranck Ribery, Karim Benzema i Sidney Govou.

"Sve sam ih voljela. Šokirala sam se kada sam čula da im prijeti čak tri godine zatvora. Mene su tretirali s krajnjim poštovanjem, kao kraljicu, trebaju ih ostaviti na miru", progovorila je mlada Marokanka za medije prvi put otkako je izbio skandal koji potresa francusku nogometnu, ali i javnu scenu.



Maloljetnica koja je svoje usluge naplaćivala od 1000 do 2000 eura, a mjesečno bi, prema vlastitim riječima, znala zaraditi oko 20.000 eura, prekinula je tišinu nakon što su se na internetu pojavile njezine provokativne slike s Facebooka.

Zahia Dehar je jedna od 18 skupih prostitutki koje su prošli tjedan privedene nakon akcije policije u klubu Café Zaman, čuvenom bordelu u srcu Pariza na aveniji Champs Elysee. Istražiteljima je priznala da je seksala sa svom trojicom spomenutih nogometaša za 2.000 eura na noć.



Na ispitivanju u policiji 'propjevao' je i Ribery koji je priznao da se viđao sa spomenutom djevojkom nekoliko puta tijekom 2009. godine. Mladoj Marokanki je prošlog proljeća platio put u Münchenu i boravak u hotelu, a vidjeli su se nekoliko puta i u Francuskoj.

Da je to bila dosta ozbiljna 'veza' govori i podatak da je Ribery primijećen u društvu marokanske tinejdžerice 28. veljače na proslavi njezina 18. rođendana u Parizu.



Prema policijskim podacima, klijenti mlađahne Zahije su bili uglavnom oni dubokog džepa, posebice bogati nogometaši. Znali su je posjesti u avion i poslati u Dubai u hotel sa pet zvjezdica, gdje su joj se pridružili, a često je posjećivala i utakmice europskih klupskih natjecanja u kojima su igrali engleski klubovi. Net.hr