Profesorica spavala s učenicom, aferu otkrio otac

afera, učenica, profesorica
... a vezu je razotkrio otac djevojke koji je na njezinom vratu uočio ljubavni ugriz. U tijeku su saslušanja stručnih vijeća, piše Independent.

Nia Davies, nastavnica likovne i filmske umjetnosti iz Cardiffa, navodno je inicirala desetomjesečnu seksualnu vezu s učenicom tijekom koje su izmijenile ‘na tisuće' neprimjerenih poruka. Na saslušanju se moglo čuti da su 31-godišnja nastavnica i njezina učenica dijelile krevet tijekom posjeta londonskim galerijama.

Na saslušanju su rekli da je školu o svemu obavijestio otac djevojke, policajac, nakon što joj je na vratu uočio nešto što je opisao kao ljubavni ugriz. Slučaj je prijavio i svojim kolegama, no protiv Davies nikad nije podignuta optužnica jer je tad maloljetna djevojka tvrdila da nikad nisu imale seksualne odnose, već da su se samo poljubile i spavale u istom krevetu.

Djevojka, danas 19-godišnjakinja, na saslušanju je demantirala prijašnje izjave i rekla da nikad nikome, niti policiji, niti obitelji, nije priznala da se poljubila s nastavnicom, nego da su oni bili zbunjeni i nisu shvatili.

‘Pisale smo si poruke, ali to su bile poruke vezane uz druženja. I bilo ih je desetak, a ne na tisuće... Nikad tati nisam rekla da sam poljubila Niju, to je potpuna laž. Taj se razgovor nikad nije dogodio i nemam objašnjenje zašto to tvrde. Već smo ranije razgovarali o mojoj seksualnosti i mislim da su svi dosta zbunjeni oko toga. Nia je za mene bila samo nastavnica i velika podrška', rekla je djevojka.

Također je demantirala glasine da trenutno zajedno žive u Cardiffu.

jutarnji list