Pročitajte kako Angelina prkosi Bradu

...a to i ne bi bilo toliko zanimljivo da taj hotel nije najdraži Bradovoj bivšoj supruzi Jennifer Aniston.
Naime, Angelina Jolie je odlučila napakostiti Brad Pittu. Namjerno je rezervirala apartman 1502 u hotelu Sunset Tower u kojem rado boravi njegova bivša supruga, Jennifer Aniston, prenosi Daily Mail.
Glumica Jennifer Aniston jako voli apartman 1502 u kojemu je i živjela tri mjeseca dok je sa zaručnikom, glumcem i readteljem Justinom Therouxom tražila idealnu kuću koju bi zajedno kupili. Iako su mogli birati između brojnih soba odlučili su se ipak za tu koju obožava Jennifer i u kojoj noćenje košta 2 500 dolara (oko 14 200 kuna).
Neimenovan izvor potvrdio je Daily Mailu kako je zvjezdani par tamo odsjeo prošlog utorka i da je sobu posebno zahtijevala Angelina. Iako sa suprugom inače boravi u hotelu Four Seasons i tada se Brad brine oko svih detalja, ovoga puta Jolie je preuzela inicijativu i rezervirala sobu. Navodno je to već jednom pokušala, ali tada je u njoj već netko boravio, te je morala odgoditi svoj plan.
- Angie je sigurno znala da je to Jenino najdraže mjesto - rekao je neimenovan izvor koji je napomenuo kako će se Aniston jako razljutiti kada sazna da su bivši suprug i žena zbog koje ju je ostavio spavali u njezinom najdražem krevetu i boravili u apartmanu koji joj je gotovo pa drugi dom.