Priredio zaručnici okrutnu osvetu zbog prijevare, no onda je doznao pravu istinu

11.10.2017

Da ne treba uvijek vjerovati svemu što drugi pričaju, uvjerio se jedan muškarac koji je svoju ljubavnu priču podijelio na Redditu.

On je s prijateljima otišao na momačku zabavu u američku saveznu državu Nevadu, dok je njegova zaručnica ostala kod kuće. Par je u vezi bio dvije i pol godine i za šest mjeseci trebali su se vjenčati.

Zaručnica je muškarcu rekla kako će vikend provesti sa svojom rođakinjom Stacey, što njemu nije predstavljalo nikakav problem već je bio sretan što neće biti sama dok se on zabavlja s prijateljima.

Dok je bio u Nevadi, prijatelj koji stanuje preko puta poslao mu je poruku da je vidio njegovu zaručnicu s nekim muškarcem i to nekoliko puta. Zajedno su bili u njihovoj kući, a muškarac je čak i proveo noć kod nje.

To je već bio pravi razlog za brigu pa je mladić zaručnici poslao poruku da ostaje dva dana dulje u Nevadi, a ona mu je preko telefona rekla da je sa Stacey i da je sve u redu. No, on nije ostao u Nevadi već se vratio kući kako bi se uvjerio u njezinu nevjeru.

- Pratio sam je, uzeo sam fotografije koje je prijatelj snimio dok me nije bilo i ja sam ih snimio zajedno. Objavio sam sve na Facebooku uz poruku da me varala dok sam ja bio na putu te da je lažljivica i preljubnica - opisao je svoje iskustvo ovaj mladić.

Umjesto slatke osvete, tada se dogodilo nešto potpuno neočekivano. Doznao je kako je rođakinja Stacey zapravo rođak koji, igrom slučaja, ima žensko ime i da ga je čak upoznao na jednom od vjenčanja na kojima su zajedno bili.

Sramotu koju joj je priredio djevojka mu nije oprostila već se iselila iz kuće u kojoj su živjeli, a njezina sestra vratila je osvetoljubivom mladiću zaručnički prsten.

vecernji list


loading...