‘Princ Andrew je imao seksualnu robinju iz bivše Jugoslavije’

roditelji, silovanje, silovanje, crna kronika, orgije, silovanje, pedofilija, silovanje, imam, napastvovanje, prodaja, seks, prostitucija, Osijek, zlostavljanje, Posušje, skandal, silovanje, Švedska, silovanje, prodana djevojčica, Švedska, pedofil, škola, kamere, prodaja žene, otmica, Srbija, napastvovanje, prijevoz, Sarajevo, silovanje, perverznjak, Čapljina, silovanje, strava i užas, Doboj, silovanje, Livno, pokušaj silovanja, jezero livno, učenik, profesorica, udarac, trudnoća, pjesma, tinejdžerica, bolest, djevojčica, most, rijeka, pokušaj samoubojstva, kazna, Ljubuški, Nasilje u obitelji, nasilje, pedofil, pedofilija, strah, silovanje, Željko Ražnatović-Arkan, svjedočanstvo, šokantno, šokantan prizor, prostitucija, djevojčica, silovanje, rat, Srebrenica, Brčko, silovanje, Prin Andrew, robinja, seks navike, silovanje, Zagreb, uhićenje, prostitucija, Bugojno, prostitutka, prevara, majka, muž, djevojka, nož, ubod, prostitucija, uhićenje, silovanje, Brčko, djevojčica, prostitucij
...našla se i djevojka za koju britanski i američki mediji tvrde da je s prostora nekadašnje Jugoslavije, po imenu Nadja Marčinkova, prenosi srpski Blic .

Kupio ju od njezine obitelji

Američki mediji tvrde da je djevojku Nadju sam Epstein kupio od njezine obitelji koja živi ‘negdje u bivšoj Jugoslaviji' i da ju je doveo u Sjedinjene Američke Države.
Prenose i iskaz neimenovane svjedokinje koji navodi da je Epstein Marčinkovu opisao kao svoju ‘seksualnu robinju iz Jugoslavije, koju je kupio od njezinih roditelja'.
Svjedokinja američke policije u slučaju protiv Epsteina tvrdila je da je Nadja Marčinkova bila prisutna svaki put kada bi dolazila kod njega pružati mu seksualne usluge, kao i da je od nje zahtijevano da stupa u lezbijske odnose s Marčinkovom.
Mediji navode da je Marčinkova radila kao broker u kompaniji ‘Douglas Elliman', međutim, kako prenosi američki Gawker, nikada nije imala službenu dozvolu za bavljenje ovim poslom na području Floride i New Yorka. No, u svojoj službenoj biografiji, kao i na društvenim mrežama, Marčinkova se predstavlja kao Nadia Marčinko te tvrdi da je porijeklom Slovakinja i da ju je u toj zemlji, kao tinejdžerku, otkrila agencija za modeling. Nakon uspješne karijere top modela, u kojoj je radila kao zaštitno lice velikih kuća poput Chanela i Diora, postala je pilot i vlasnica aviokompanije Aviloop. Nadja se u svojoj biografiji hvali ‘poduzetničkim duhom koji je razvila još kao dijete u rodnoj Slovačkoj, kada je djeci u susjedstvu prodavala nevidljive kućne ljubimce'.

Bila i na obuci za pilota

Nakon završetka manekenske karijere krenula je na obuku za pilota kako bi svladala vlastiti strah od letenja. Na društvenim mrežama poznata je pod imenom Global girl, a uz to što pilotira, ona je i instruktor letenja. Marčinkova je s vremenom postala jedna od najbližih suradnica kontroverznog milijardera, a jedna je od četiri žene koje su odbile svjedočiti protiv njega i princa Andrewa, pozivajući se na peti amandman američkog ustava. Američki i britanski mediji Marčinkovu nazivaju djevojkom ili ‘posebnom prijateljicom' Jeffreyja Epsteina, a čak su iznijeli i sočne detalje njihovog odnosa. Na pitanja jesu li princ i Jeffrey Epstein dijelili maloljetne djevojke i koristili ih za seks, Marčinkova je odgovorila: ‘Prema instrukcijama svog odvjetnika, moram se pozvati na svoje pravo na peti amandman'. Tužitelj je isti odgovor dobio na sva ostala pitanja koja je postavio, prenosi srpski Blic .