Prije je bilo jednostavno: Kako je internet promijenio naše ljubavne veze

seks, internet, virtualno, nevjera, računalo, Facebook, seks, veza, partner, email, flert, ljubavnica, internet, veze, ljubav, seks, internet, nedostatak seksa, Amerikanke, brak bez seksa, brak, žene, muškarci, stvari
Prije je bilo jednostavno: Upoznaš tipa, razmijenite brojeve, nađete se na kavi - gotovo. Danas internet jako komplicira stvari, a iako ga inače volimo, bez ovih bi sitnica vrlo lako mogle živjeti:

Googlanje budućeg dečka

Prije smo o dečku mogle saznati samo ono što bi nam on htio otkriti, a danas možemo saznati gdje je rođen, kada, čak i kakve je ocjene imao u školi ili na faksu. Jasno je da je ovakav oblik špijuniranja donekle zabavan, ali isto tako, vrlo zastrašujući. Činjenica da i on nas može Googlati nije niti romantična, niti zabavna.

Uhođenje na Facebooku

Nekada nismo znale gdje je naš dečko niti s kim je, a danas nam to sam servira na tacni. Opcija check-in ne ostavlja puno toga nedorečenog, a opcija tag uz lokaciju odaje i što je radio (is kim). Ponekad dobro dođe, ali u većini nam je slučajeva ipak bilo draže živjeti u neznanju.

Kontra

Jednako kao što mi špijuniramo svoje dečke, oni špijuniraju nas, što znači da će tu i tamo sigurno spaziti tvoje dopisivanje s bivšim preko statusa, a svaki tvoj komentar može mu djelovati kao da flertuješ s nekim drugim.

Stalni pristup

Prije si mogla isključiti telefon i reći da nisi kod kuće, danas osim mobitela imamo i stalnu vezu sa svim društvenim mrežama, što znači da te tvoj dragi može kontaktirati preko maila, Facebooka, Myspacea, drugog maila, messengera ... Ponekad volimo pobjeći od svih, a uz postojanje Interneta, to nam postaje sve teže i teže, prenosi Index.

Sve se vidi

Svaka vaša svađa, svaki put kada si poslati pusu preko nekog statusa, imate publiku. Ova je opcija možda idealna za parove koji vole publiku u vezi, ali za većinu nas je jednostavno previše. Još je gore ako imamo prijatelje koji nas konstantno obasipaju svojim statusima koji bi trebali ostati privatni.