Priča na koju pada svaki tip žene

Svaki tip žene je drugačiji i zahtjeva različit pristup. Donosimo najčešće:

Romantičarka

Romantičnim ženama ne možete pristupiti klasičnim uletima i one su najčešće same dok ne nađu nekoga tko je poput njih dakle romantičan. Kod njih prolaze cvijeće i svijeće, ali u umjerenoj dozi. Komplimenti kao i kod svake žene su poželjni, ali se trudite da komplimentirate njezin karakter, inteligenciju i slično. Nemojte joj govoriti kako ima dobre noge ili super dekolte, nego kako ima lijepe oči ili je pametna. Ovakvim ženama pristupite samo ako želite vezu, jer onog momenta čim vas je ugledala, u svojoj glavi je zamislila kako ste već u matičara. Poželjna je priča o vašim budućim planovima koja uključuje i nju.

Partijanerica

Ovakvim ženama samo je zabava na pameti i tulumi od jutra do sutra. Nju možete sresti i prići joj samo u prenapučenim diskotekama u velikom društvu. Kada joj prilazite pohvalite njezin izgled i plesne pokrete koju je cijelu noć izvodila. Ponudite joj odlazak na neki super party do zore. Naravno nemojte samo stajati kraj nje, zaplešite. Plesajući uz nju dobiti ćete izvrsnu priliku da razgovarate s njom. Kada joj prilazite imajte na umu kako je u društvu te kako morate biti pristojni i prema njezinim prijateljicama. Ako se ne svidite njima, vjerovatno neće ni njoj.

Sponzoruše

Njima prilazite ako isključivo želite zabavu jer ovakvu ženu je potrebno financirati i izdržavati bez obzira na to što niste u vezi ili braku. Pristupajte im tako da se najprije pohvalite svojom imovinom, što pokretnom, što ne pokretnom. Naravno, nemojte zaboraviti pohvaliti sve na njoj, isključivo garderobu koju je masno platila novcem vašeg predhodnika. Nju ćete sresti na vrlo skupim zabavama iako realno u novčaniku ima samo za jednog pića u spomenutom klubu. Put do njenog srca isključivo ide preko skupih poklona, tipa nove Gucci torbe ili Louboutin cipela. Njezin san je da se bogato uda i ništa ne radi, a ako joj to ne možete pružiti lagano je zaobiđite.

Karijeristica

Posao, posao i posao i sve vezano za posao prolazi kod ovakvih žena. Najčešće su samostalne, dobro zarađuju, ali i same. Teško se opuštaju i zabavljaju. Ovakvim ženama prilazite ako imate živaca boriti se s njezin pregustim poslovnim rasporedom. Prilazite joj s pričom kako ste ambicijozni, dobro zarađujete te kako očekujete promaknuće ili radite na njemu. Zadiviti ćete je svojim ambicijama i ona će odmah poželiti imati partnera koji joj može parirati. Pokloni kod ovakvih žena nisu potrebni, jer sve što želi već si je kupila sama. Ne morate joj nuditi večeru u skupom restoranu u kojem je dosad sto puta bila nego joj ponudite masažu ili pak opuštanje u kućnoj atmosferi.

S. Mlikota/dnevnik.ba