Prevelika očekivanja mogu uništiti vašu vezu

veza, pitanja, žene, seks prakticiranje, pitanje, teško pitanje, odgovor, prekid veze, ljubav, problemi s partnerom, partner, muškarac, voljeti, znakovi, veza, riječi, spašavanje, veza, razvedeni muškarac, brak, prva godina, veza, uspješnost, faze, žene, za žene i muškarce, muškarci, kontrola, kolegica, ljubav na poslu , uredske romanse, seks u uredu, veza, ljubavni krah, samoća, razvod, razlozi, istraživanje, brak, brak, pitanja, problemi, veza, muškarac, žena, dobri znakovi, nezadovoljstvo, veza, očekivanja, sretna veza , recept, muškarac, žena, bračni par, bračni parovi, Oženjeni muškarci , srčane bolesti
Nema ničeg loše u tome da imate određena očekivanja u vezi. Međutim, kada imate nerealna očekivanja i želje - to bi već mogao biti problem. Nitko nije savršen kao osoba, zato je pomalo apsurdno očekivati i od osobe s kojom ste u vezi da to bude. Često do toga dovode romantični filmovi koji prikazuju nerealna stanja brakova i veza, pa se to pokušava primijeniti u svakodnevnom životu. Nemojte to raditi. Stvaran svijet je potpuni drugačiji od mašte. Dobar odnos zahtijeva puno vremena, predanosti, ljubavi i poštovanja.

Sve to lako možete srušiti nekim svojim filozofijama i fantazijama oko "savršenosti". Evo koji znakovi upućuju da to da zaista imati očekivanja koja je nemoguće zadovoljiti, a koje biste trebali pustiti ako želite zdrav odnos i vezu.


Vaš partner bi trebao razumjeti vaše osjećaje

U intimnoj vezi, partneri često očekuju da njihova (bolja) polovica treba znati i razumjeti sva razmišljanja, potrebe i očekivanja, i to bez komuniciranja. Realno, je li to uopće moguće? Nikako i nikada ne biste trebali očekivati od partnera da čita vaše misli ili postupa samo u skladu s vašim željama. Druga je situacija kada jedno drugo već jako dobro poznajete i znate kako biste reagirali na neke stvari. Ali sasvim je suludo očekivati da primjerice, on unaprijed zna kako se vi osjećate, što vam je trenutno na pameti i slično. Sve to rješava razgovor i komunikacija, samo to je bitno.

Emocionalna povezanost s vašim partnerom

Vi ste dvije različite osobe. Svaka za sebe. Nemojte očekivati i misliti da ste jedno i da morate biti (emocionalno) povezani cijelo vrijeme. Istina je da ćete ponekad imati savršenu vezu, ali nikako nemojte misliti da uvijek i stalno morate biti povezani i na istoj valnoj duljini. Ima dana kada i nije sve tako super. Ili se vi osjećate dobro, a on ne. Ili obrnuto. Sve je to život. Strpljenje i ljubav su ključne riječi koje će vas spojiti i kada dan nije baš najbolji.

Svađa nema u dobrim vezama

Zaista? Tko još danas u to vjeruje? Sukobi su neizbježni u svakoj vezi i sasvim su normalni. Prema mišljenjima stručnjaka, svađe čak pomažu tome da vaš odnos bude jači i zdraviji nego prije. Zbog toga, nemojte očekivati da neće biti svađa ili da njih uopće nema u dobrim vezama. Sukobi će vam pomoći da više razumijete svog partnera, a problem uvijek rješavajte pomoću razgovora, nasamo, jedno s drugim.

Parovi trebaju uvijek biti zajedno

Naravno da je važno za parove da provode vrijeme zajedno. Ali, očekivati da vaš partner bude s vama konstantno i stalno vama na usluzi - to nikako nije realno i može uništiti svaku vezu. Svaka osoba treba vrijeme za sebe i provoditi vrijeme sama i sa svojim prijateljima. Pojedinac najbolje funkcionira sam za sebe i to morate poštivati, koliko god dugo bili u vezi. Stvari i vrijeme koje provedete sami sa sobom daju vam više energije za vaš odnos i čine ga jačim.

Vezu je lako održati

Jedna od čestih pogrešaka koje ljudi rade je ta da imaju predodžbu da su svi odnosi i veze laki, jednostavni i romantični kao u filmovima. Stvarnost je zapravo sasvim drugačija priča. Nijedna veza nije laka jer zahtijeva puno vremena, predanosti, ljubavi, pažnje, razumijevanja i kompromisa. Usponi i padovi su dio svakog odnosa. Ako i vaša veza prolazi kroz neko teško razdoblje, nemojte odmah misliti da je tu kraj ljubavi.

Izvor: olwomen.com