Prevara u braku – što učiniti i kako se nositi s njom

preljuba, Vaš partner, muškarac žena, ljubav ljubomora, zabrinutost, muškarac žena, privlačnost, žudnja, seksipil zauzetih frajera, zna sa ženama, žene, muškarci, varanje, žena, muškarac, varanje, Prevara u braku, razvod, zajednički život, muškarac žena, partneri, preljub, Sprječavanje, ljubav, osobe željne avanture, zašto žene varaju, preljuba, preotimanje partnera, istraživanje, preljuba, seks ljubav, trend, bivši, ljubav, seks prakticiranje, ljubav, greška, karte, kino, studija, prevareni, preljuba, prijatelji, krivnja, veza, prevara, muškarac, žena, Muškarci i žene, ženske nevjere, izvanbračne afere., žene, prijateljica, izdaja, prevara, stvari, prevara, flert, ljubomora, muškarci, žene, ljubav, ljubavni trokut, veza, ljubavna veza, preljub, preljuba, nevjera, bračna nevjera, varanje, preljub, preljubnik, ljubavni trokut, prevara, preljubnik, preljub, signali, brak, rastava, ženidba
Iako se brakovi danas sve češće raspadaju, mnogi se još uvijek odlučuju na zajednički život. No, koliki je prag vaše tolerancije?

Prevara u braku gotovo uvijek znači razvod. Malo je ljudi koji preko toga mogu prijeći ili oprostiti. Trebamo li uopće osobi koja je prevarila dati još jednu šansu? Veze, pogotovo brakovi, trebaju biti temeljeni na povjerenju i i iskrenosti. Ako nam osoba prizna nevjeru, računamo li i to pod iskrenost? To nije niti hrabrost niti iskrenost - to je najmanje što ta osoba može napraviti za nas.

Prevara u braku pokazuje da nas ta osoba ne poštuje i to je već dovoljno velik problem. Nije lako iza sebe ostaviti osobu koju volimo, ali treba krenuti dalje. Puno puta će se osjećaji promijeniti, pitanje je trebamo li čekati da se ti osjećaji vrate ili ih potražiti negdje drugdje? Vraćati se u prošlost nije rješenje, kao ni živjeti u njoj.
Razgovorom do kvalitetnog braka

Bitna stvar kod prevare u braku je moći znati razgovarati o njoj. Da biste dobili svoj zaključak i da biste mogli završiti tu priču, morate pitati i saznati sve što vas zanima i što želite znati. Treba li izbaciti bijes ili biti staložen? To u potpunosti ovisi o vama i vašem karakteru. Bitno je da vi nakon razgovora osjećate olakšanje i da dobijete svoje odgovore.

Prevara u braku može imati različite ishode. Najčešće to jude razdvoji i odvede na suprotne strane. Nažalost, prevara u braku, razvodi i nepovjerenje dio su današnjeg života. Sve češće se susrećemo s takvim temama i situacijama. Što je normalno osijećati kada saznate da vas supružnik vara? Odgovor je - sve! Jer, što god da je dovelo do prevare - nikako nemojte kriviti sebe!

Jasno je da je za sve potrebno dvoje - kako za sklapanje braka, tako i za razor istoga, ali u nijednoj situaciji nije prihvatljiva prevara.

limeta.net.hr