Prepoznajte muškarca koji nije za vas

sex, zavodnice, preljub, zavodnici, žene, muškarci, privlačnost, muškarci, žene, navike, mane, sex, partner, veza, laž, preljub, godine, žena, muškarac, želje, muškarci, žene, frajeri, sex, veza, partner, muškarac, muškarac, vještine, muškarci, ljubav, veza, partner, partner, veza, ljubav, muškarac, muškarci, veza, partner, muškarac žena, veza, partner, lifestyle, sexy, veza, partner, seks, veza, partner, muškarci, seks, veza, partner, muškarci, žene, macho muškarci, partner, veza, muškarci, žena, veza, partner, ljubav, veza, partner, karakteristike, muškarac, miris, tijelo, parfemi, zavođenje, flert, veza, sreća, stvari, bijeg, pokušaj bijega, žena, zatvor, ljubaznost, neljubaznost, flert, momci, žene, žene, muškarci, suprug, prijateljica
O tome su snimljeni filmovi i napisane brojne knjige, ali koliko se često to događa? Jesu li nam te priče poznate i zanimljive samo zato što se radi o izuzecima koje iskaču iz pravila? Obzirom na broj razvedenih brakova, čini se da jesu, piše portal za sklapanje poznanstava HocuSpoj.com.

Postoje znakovi, tvrde psiholozi, prema kojima možete prepoznati da on nije taj s kojim biste trebali imati dugoročne planove. Ako se nađete u njima, možda je bolje vezu prekinuti kako biste sebi i njemu prištedjeli vrijeme i neugodnosti u budućnosti.

Popis stvari koje su vam nesnosne kod njega
Smeta vam njegov način govora? Odijevanje? Tikovi? Po svaku cijenu želite ga promijeniti i koncentrirate se na njegove nedostatke? Zaboravite na to. Ljudi se ne mijenjaju. Najpoštenije je da ga pustite kako bi pronašao partnericu koja će ga voljeti takvog kakav je.

Ne vjerujete mu
Svaka veza treba mrvicu ljubomore, ali ako opsesivno tražite dokaze da vas je prevario, najvjerojatnije za to postoji dobar razlog. Ne treba vam veza u kojoj će vam najbolji prijatelji biti tablete za smirenje.

Izbjegavate sukobe s njim po svaku cijenu
Svađe su zdrave za odnos, rješavaju vas frustracija i pomažu da se međusobno bolje razumijete. Ignoriranje problema ne znači da problemi ne postoje. Sjetite se samo onih divnih bračnih parova koji se nisu nikada svađali, a ipak, razvod braka im je bio najbolja stvar u životu.

Kada ste tužni, ne tražite utjehu od njega
Ako on nije taj koji će vas nasmijati kroz suze, odagnati strahove i kazati vam da vas sutra čeka bolji dan, kako će tek s njim izgledati daleka budućnost?

On se bori s ovisnošću
Alkohol, droga ili kocka su životno opasne stvari. Ako je ovisan o njima, nemojte se zavarati činjenicom da će ga vaša ljubav promijeniti. U vezi s neliječenim ovisnikom ćete uvijek biti na drugom ili trećem mjestu.

Ne možete ga zamisliti kao oca vaše djece
Mislite li da on bože biti dobar otac, financijski odgovoran skrbnik za vašu djecu? Ako već sada znate da vam budućnost ne nosi partnerstvo u kojem ćete podijeliti obveze oko potomstva, najvjerojatnije znate što vam je činiti.

Dugoročni ciljevi vam se ne podudaraju
Razmislite jeste li spremni na kompromise u životno važnim temama. Hoće li on podržati vašu karijeru ili očekuje da budete domaćica? Je li ta veza vrijedna života u gradu kojega ne volite? Jeste li vi ta od koje se očekuje potpuna prilagodba?

Ne poštujete se međusobno
Ako se međusobno ponižavate pred prijateljima ili vam je često neugodno zbog njega, takva veza nema budućnosti. Kaos je neizbježan kad se jednog dana u priču uvedu vaši i njegovi roditelji.

Nije vam tjelesno privlačan
Ljubav i seks su dvije odvojene stvari, ali za uspješnu vezu su vam obje potrebne. S vremenom će postati samo teže.

Šesto čulo vam zvoni za uzbunu
Ne ignorirajte ga. Možda ste jako racionalna osoba, ali predosjećaj rijetko vara kada je riječ o intimnim vezama.

izvor: hocuspoj.com