FOTO  Prelijepa Mostarka Ornela Vištica u glavnoj ulozi nove hrvatske sapunice

Ornela Vištica, Ornela Vištica, gluma, sapunica, Ornela Vištica, Ornela Vištica, kraj ljubavi
...završetku Akademije dramskih umjetnosti u Zagrebu ima pune ruke posla. Već od jeseni svojom prvom velikom ulogom prema najavama kritičara postat će i prepoznatljivo lice malih ekrana na području šire regije u novoj seriji „Larin izbor" koja se bombastično najavljuje za početak jeseni na programu Nove TV.

Uživa u glumi

Premda zanosna Mostarka ovo ljeto provodi radno, bez sumnje uživa u svakoj sceni snimanja, jer, kako je u više navrata izjavila, gluma je ono u čemu najviše uživa. To će najbolje pokazati njezina interpretacija lika u mediteranskoj ljubavnoj priči vrhunske HD produkcije za koju scenarij piše Jelena Popović-Volarić.

Serijom „Larin izbor" Nova TV pored Ornele Vištice predstavlja mladu glumačku zvijezdu Doris Pinčić kojoj je partner i glavna muška uloga neodoljivi Ivan Herceg. Uz vrhunsku produkciju, seriju odlikuju glazbeni trenuci u brojnim scenama. Serija je snimana na brojnim ekstremnim lokacijama u Splitu i Lovratnu što dodatno pridonosi romantičnoj atmosferi, dok se scene interijera prostiru kroz 22 seta na 2000 m2 u Zagrebu. Snimka porinuća broda kadar je koji će gledatelje fascinirati već u prvom nastavku, piše Dnevni list.

Jedinstvena priča

Radnja serije je napeta ljubavna priča koja mora prebroditi brojne zapreke. Uz vjerne likove mlade glumačke ekipe redatelji Robert Orhel, Kristijan Milić, Tomislav Rukavina, Mladen Dizdar i Milivoj Puhlovski pričom koju su smjestili u stranom elitnom svijetu dalmatinske aristokracije gledatelje će držati u stalnoj napetosti.
Emocionalni usponi i padovi, šokantni obrati i jedna sudbina držat će konstantne tenzije i zaokupljati pažnju tijekom cijele radnje serije. Ovo je priča o izboru jedne žene između dva muškarca, izboru između karijere i obitelji te odanosti i bitke za preživljavanjem.