Preko Facebooka namamio 14,5-godišnju i naveo je na prostituciju!

roditelji, silovanje, silovanje, crna kronika, orgije, silovanje, pedofilija, silovanje, imam, napastvovanje, prodaja, seks, prostitucija, Osijek, zlostavljanje, Posušje, skandal, silovanje, Švedska, silovanje, prodana djevojčica, Švedska, pedofil, škola, kamere, prodaja žene, otmica, Srbija, napastvovanje, prijevoz, Sarajevo, silovanje, perverznjak, Čapljina, silovanje, strava i užas, Doboj, silovanje, Livno, pokušaj silovanja, jezero livno, učenik, profesorica, udarac, trudnoća, pjesma, tinejdžerica, bolest, djevojčica, most, rijeka, pokušaj samoubojstva, kazna, Ljubuški, Nasilje u obitelji, nasilje, pedofil, pedofilija, strah, silovanje, Željko Ražnatović-Arkan, svjedočanstvo, šokantno, šokantan prizor, prostitucija, djevojčica, silovanje, rat, Srebrenica, Brčko, silovanje, Prin Andrew, robinja, seks navike, silovanje, Zagreb, uhićenje, prostitucija, Bugojno, prostitutka, prevara, majka, muž, djevojka, nož, ubod, prostitucija, uhićenje, silovanje, Brčko, djevojčica, prostitucij
...kojeg se sumnjiči da je u protekle dvije godine, putem društvene mreže, namamio maloljetnicu i naveo je na prostituciju, piše Zadarski.hr.

On je uz kaznenu prijavu za trgovanje ljudima priveden sucu istrage Županijskog suda u Zadru.

Kako se iz zadarske policije o ovim slučaju ništa više ne može doznati budući da je riječ o maloljetnoj djevojci, neslužbeno doznajemo kako su 30-godišnjeg Karla Š. temeljem interne tjeralice pronašli i priveli još u petak. On se sumnjiči da je prije dvije godine, preko jedne internetske društvene mreže stupio u kontakt s s djevojčicom s jednog zadarskog otoka koja je tada imala 14,5 godina, namamio je da dođe u Zagreb i vrbovao da se bavi prostitucijom.

Kada se potkraj prošlog mjeseca ona prestala javljati roditeljima i sestri, koji s njom više nisu mogli stupiti u kontakt jer joj je mobitel bio isključen, sve su prijavili policiji. Zahvaljujući njihovoj brzoj intervenicji, sada 16,5 godišnja djevojka pronađena je u Rijeci, odakle je prema saznanjima policije trebala završiti kao bijelo roblje na još neutvrđenoj lokaciji, piše Zadarski.hr.