Pred vratima ju dočekala misteriozna stvar, tjedan dana kasnije dogodilo se nešto grozno

korijen, stvar
...nakon što je pred ulaznim vratima svoje kuće pronašla misterioznu stvar koja nalikuje na korijen neke biljke, no o čemu se uistinu radi još nitko nije otkrio.

Naime, ona je objavila kako je na ulazu u kuću pronašla 'ukleti korijen' koji izgleda kao pureći batak te je pokušala otkriti o čemu se radi.

- Trebalo mi je osam sekundi da postanem opsjednuta njime. Što je to? Životinja? Biljka? Mineral? Izvanzemaljska utroba? Zašto je puno tih štapića? Je li ukleto? Blagoslov? Mislim, znala sam da je ukleto - napisala je ona.

Fotografiju korijena veličine njezine podlaktice poslala je svim prijateljima, poznanicima, kolegama s posla, no nitko nije znao o čemu se radi.

- Stavila sam ga u vrećicu za zamrzavanje i ponijela na posao. Sve sam pitala, nitko nije znao što je. Na kraju dana vrećica je postala znojna. Pureća noga je isparavala - dodala je ona.

Nakon posla, vrećicu s misterioznom pojavom bacila je na prtljažnik njezina automobila i zaboravila na nju. Tjedan dana kasnije djecu je vozila u knjižnicu te su se šokirali onime što su zatekli u automobilu.

Zadnje sjedište bilo je puno crvi koji su počeli izlaziti iz korijena, a bila ih je gomila.

- Izlegle su se tisuće sićušnih i odvratnih crvi koji su bili posvuda. Probili su vrećicu i puzali po cijelome autu - šokirana je ova majka. Ona i djeca napustila su odmah automobil i zvali supruga da ih 'spasi'. On je pospremio automobil i očistio ga od crvi, no još nisu otkrili o kakvom korijenu je bila riječ ako je uopće u pitanju korijen.

Znate li vi možda o čemu se radi?

vecernji.ba