'Povela sam djeverušu na probu vjenčanice, a ona je učinila nešto nezamislivo, osjećam se grozno'

vjenčanje, gosti, vjenčanje, sramota, brak, vjenčanje, planovi , vjenčanja, fotografi, mladenka, vjenčanje, djeveruša , vjenčanje, neće vjenčanje, vjenčanje, moždani udar, mlada

Noćna mora svake mladenke je da je netko vidi u vjenčanici prije nego se pojavi pred oltarom, a kamoli da je vidi mladoženja.

No, upravo to dogodilo se mladenki iz ove priče, a za sve je kriva jedna od njezinih djeveruša.

Naime, tijekom zadnje probe vjenčanice, djeveruša je fotografirala buduću mladenku u haljini, a potom je tu fotografiju objavila na Facebooku i još je označila i njezinog zaručnika. Nakon dva sata, buduća mladenka je shvatila što se dogodilo.

- Označila je moga partnera i napisala je kako se kladi da jedva čeka da me oženi i da mi je haljina jako lijepa. Kada sam je pitala da obriše fotografiju odgovorila mi je kako 'nije važno ako je vidi jer je muškarac koji će za pet minuta zaboraviti kako haljina izgleda'. Haljinu je vidio i moj otac iako sam htjela da bude iznenađenje i za njega. Ne znam što da radim - napisala je ona na portalu Mumsnet.

Objasnila je kako ne može zamijeniti haljinu jer ju je već platila, a nema niti v remena tražiti novu te je upitala majke kako da se prestane osjećati loše.

- Žao mi je, ali ona ti ne bi trebala biti prijateljica niti djeveruša. Ne mogu vjerovati da bi netko to učinio - napisala joj je jedna žena.

- Misliš li da je možda ljubomorna jer se udaješ pa je zato objavila fotografiju na Facebooku i označila tvog zaručnika? - upitala ju je druga.

Mnoge žene su se složile kako bi se prestale družiti s osobom koja je u stanju to učiniti. Što biste vi napravili u takvoj situaciji?

vecernji.ba