Posljednji selfie djevojke koja je krenula na svoju djevojačku zabavu nekoliko minuta prije smrti

selfi, zabava, pogibija
Sve je bilo spremno za najljepši dan u njenom životu. Sa svojom najboljom prijateljicom, 26- godišnja Collette Moreno iz Kanzasa u SAD-u krenula je na djevojačku zabavu u njezinu čast.

 

Nisu ni slutile što će se dogoditi. Pilikom pretjecanja kamiona, zbog slabe vidljivosti, sudarile su se s vozilom koje je dolazilo iz suprotnog smjera.

A ova majka petogodišnjeg sina, za čijeg se oca trebala udati samo nekoliko dana nakon nesreće, preminula je od ozlijeda zadobivenih prilikom sudara.

Svoju tugu, njezin zaručnik, Jesse Arcobasso, nije mogao sakriti, rekao je kako njihov sin još uvijek ne može pojmiti gdje je njegova mama otišla. 'Još uvijek ne razumije što se zapravo dogodilo', rekao je Arcobasso.

 

Prijateljica, Ashley Theobald, ispričala je što se zapravo dogodilo: 'Mislile smo da je cesta čista, no ispred nas se nalazio brežuljak iza kojeg nismo mogle jasno vidjeti', rekla je te dodala kako je Collette u tom trenutku uhvatio napadaj astme, piše Daily Mail.

Nakon nesreće, ozlijeđene su djevojke prevezene u bolnicu u kojoj je samo tri sata nakon dolaska, mlada majka Collette, preminula.