Pošao u Njemačku, pa završio na sudu u Mostaru

sud, Mostar, mačkare
Šestosatnim procesom identifikacije osumnjičenog, koje su policijski službenici NDC2 izvršili uvidom u osobnu kartu, utvrđeno je kako se radi o punoljetniku M.B iz Mostara. Odmah po identifikaciji, uz pratnju pripadnika specijalne policije, osumnjičeni je predan Tužiteljstvu NDC2 koje je stavilo njegovo ime u već pripremljenu optužnicu i dostavilo ju Najljepšem sudu C2. Sud je potvrdio optužnicu, a nakon kraće rasprave, Sudsko vijeće rano jutros donijelo presudu.

Kako Dnevnik.ba doznaje od tajnika Suda, Mišo Biježić iz Mostara proglašen je krivim za napuštanje broda koji tone unatoč fakultetskoj diplomi i dobrim vezama u strukturama stranaka, kako na vlasti tako i u oporbi.

Nepobitno je, uvidom u dokumente koji podsjećaju na elektroničku poštu, pronađenim na njegovom laptopu, utvrđeno kako se spremao na put u Njemačku gdje ga je čekao posao u struci. Na laptopu su pronađene i četiri prijave za natječaje te bankovni izvodi s vidljivim uplatama Zavoda za zapošljavanje.

Izdajnik i kukavica Mišo Biježić bit će javno spaljen večeras oko 20:00 sati na obnovljenom Trgu Buka i Mačkara u Centru 2 u Mostaru.

Dnevnik.ba